simpleserggio.blogspot.com Web analytics

marți, 23 decembrie 2014

Top 10 Concursuri in 2014

Am realizat un top 10 al competitiilor organizate in 2014 dintr-un total de peste 70 de evenimente.
Este un top realizat dupa numarul de participanti pe care organizatorii au reusit sa ii aduca la start.
Ca sa nu mai pierdem vremea, vom incepe cu locul 10 care, poate surprinzator pentru unii, este ocupat de


10. Brasov XCM - Prima etapa din Triada MTB



Este concursul care a reusit sa adune la start aproximativ 350 de participanti.


A fost editia cu nr 3.




Cu nr 9. avem cel mai vestit marathon din tara, Geirge MTB Challenge, doar pe locul 9, reusind sa adune la start aproximativ 360 de concurenti.

Daca nu ma insel a fost organizat pentru a 7-a oara consecutiv si este primul din seria Triadei, mai mult unul din primele maratoane din tara.


8. Rocket Bike Fest - simplu ! Cu un total de 380 de oameni la start.



La numarul 7. incheiem cu concursurile din seria Triada MTB cu competitia la clasa regina dintre cele 3, Paltinish Stage Race - first stage fiind considerata totodata Campionatul national de XCO.


Continuam, iar pe locul 6 in topul nostru se claseaza Surmont Bike Challenge.



cu un total de 400 de participanti la start. Aici puteti viziona un videoclip despre aventura la surmont: https://vimeo.com/71369503 

Am ajuns deja in top 5 concursuri de mountainbike in Romania anului 2014, iar pe ultima treapta a podiumului gasim Campionatul National de Marathon organizat pentru a 2-a oara la Gilau, pe acelasi traseu al maratonului Gilau, un concurs iarasi de referinta. Asta inseamna un traseu nemuritor, la care ori de cate ori ai participa nu te plictisesti. Cum ai putea sa te plictisesti in 80 de km ? Mai faci o pana, te mai ratacesti, te mai opresti prin punctele de alimentare, mai vorbesti cu oamenii, te mai dai si de fun.

421 de concurenti s-au asezat la start cu dorinte care mai de care de a urca pe cea mai mare treapta a podiumului la finalul zilei si a fi campion national timp de un an de zile. Unii si-au indeplinit visele, altii ... mai au de invatat din greseli, mai au de progresat.

Progrese facem si noi, ajungand la Nr. 4 cu competitia organizata in orasul cu acelasi nume Campina Open MTB, nu stiu cum au facut, cum nu, dar mie imi arata calculele ca s-au adunat aproximativ 600 de oameni acolo la start, de toate categoriile. Cu siguranta organizatorii fac o treaba foarte buna daca au reusit asta, sper sa ajung si eu vreodata.

Pe locul 3, va spun de pe-acum ca e mult noroi.
Am auzit ca trebuie sa pupi multe broaste pana sa ajungi la printesa si ca trebuie sa te murdaresti mult pana sa ajungi pe locul 1, dar sa nu exageram cu povestea. 670 de oameni, mai mult sau mai putin s-au noroit la Ziua B, organizata de Riders Club.





Aproape 800 de oameni s-au batut pentru cele 2 trofee pe care le vezi mai sus. In cazul in care n-ai  ghicit inca, pe treapta secunda a topului nostru este un vis devenit realitate al unui clujean care are suficienta energie si nebunie incat sa il duca la indeplinire si sa fie un exemplu pentru noi toti. Numele lui e Kertesz Levente, iar competitia se numeste Maratonul Fagetului, la care am avut placerea sa particip si eu, pentru prima oara.

Vreau sa informez ca in momentul asta in care citesti aceste randuri, deja sunt inscrisi aproape 200 de oameni la Maratonul Fagetului editia 2015. O poti face si tu aici : http://www.clujulpedaleaza.ro/.

Ne vedem la start !

Am ajuns la finalul topului nostru si trebuie sa inmanam cupa pentru campionul concursurilor, cu un total de ... 2140 de evadati ! Politia nu a reusit sa recupereze prea multi din ei :)) Oferim recompensa pentru orice informatie.



Prima Evadare, sub conducerea lui Dan Sardan reuseste si anul asta sa mai doboare un record, fiind cel mai mare concurs din tara.

Felicitari tuturor organizatorilor, doar ei stiu prin cate au trecut, dar sigur tot ei stiu si care e satisfactia oamenilor care vin si revin la aceste evenimente. Multumim pentru tot ceea ce faceti.

Ne vedem in 2015 la start nu ? :)

Sarbatori fericite si planuri nesimtit de mari pentru 2015 !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu