simpleserggio.blogspot.com Web analytics

luni, 2 septembrie 2013

Cum poti sa investesti cel mai util o ora si jumate din viata ta ?

Brave Archer Films a realizat un documentar despre anul 2012 şi celebra dată 21 decembrie despre care, unii spuneau că va aduce Apocalipsa. Ei bine, în acest documentar subtitrat şi în limba română (dacă apăsaţi butonul CC după ce începe derularea filmului), aflăm detalii interesante despre ceea ce ne aşteaptă în 2013 şi după aceea.

Teoria sfârşitului lumii se bazează pe Calendarul Lung Maya care se termină exact la data de 21 decembrie 2012. Chiar dacă mulţi susţin faptul că mayaşii au prezis sfârşitul lumii, nu există dovezi care să susţină asta. Calendarul Maya doar se resetează la această dată, în timp ce un ciclu se termină, alt ciclu începe.

Mulţi consideră că dovezile lăsate de mayaşi, indică o mare schimbare în conştiinţă, părăsim Era zodiacala a Peştilor şi intrăm în Era Vărsătorului. Ce încercau strămoşii noştri să ne transmită? Este sfârşitul lumii? Sau este perioada marii transformări în conştiinţa umană?Un nou început
"Omule, cunoaşte-te pe tine însuţi, şi vei cunoaşte Universul şi Zeii!" Deci, atunci vom înţelege că suntem microcosmos în macrocosmos, stele care se mişcă dintr-o parte în alta în diferite cicluri, atunci vom percepe conexiunea dintre noi şi Dumnezeu. Indivizi, grupuri, societăţi, starea de spirit a întregii planete - toate pot fi modificate, pot fi schimbate, şi motivul pentru asta este pentru că planeta, societăţile, grupurile de oameni... nu sunt ceea ce par a fi.

Sunt doar un alt nivel de conştiinţă.

Suntem cu toţii conştiinţă.

Oamenii încep să devină conştienţi de cine sunt cu adevărat, şi încep să realizeze faptul că viaţa este mai mult de atât, şi că ar vrea mai mult de la aceasta... Nu lucruri materiale, ci mai mult în ceea ce priveşte pacea şi iubirea, încetarea războiului, a înfometării.

Aşadar, lumea începe să realizeze că există o comunitate umană.

Există o idee cum că o să fim purtaţi într-o conştiinţă superioară. Fiecare dintre noi, pentru o perioadă scurtă de timp. O conştiinţă superioară în care ne contopim cu divinitatea, cu toată conştiinţa, pentru o scurtă perioadă de timp, ştim totul, devenim o parte din unitate.

Suntem cu toţii faţete, faţete experienţiale, mici elemente individuale sau "atomi", parte din divinitate.

Ne confruntăm acum cu un fel de tsunami la nivel de conştiinţă şi suntem pregătiţi să ne transformăm într-un val al conştiinţei. Mayaşii ne învaţă că se vor petrece lucruri minunate, extraordinare, mari transformări în conştiinţa umană.

Cu siguranţă se petrece o schimbare în conştiinţă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu