simpleserggio.blogspot.com Web analytics

marți, 12 martie 2013

Un sut in fund un pas inainte !

"All the good things come to an end"-Asa-i ?

Dupa cum probabil multi dintre voi ati putut observa din ultimele stiri din ciclism, oficial echipa Maros nu mai exista. Cu toate ca mi-am dorit sa fiu si sa raman in aceasta echipa,chiar daca as fi fost ultimul si singurul. Uneori trecem prin momente dificile si trebuie sa facem compromisuri. Zilele trecute am primit confirmarea telefonica de la sefu' ca punem "stop joc" pentru moment, urmand eventual sa reluam intelegerile cand va fi posibil. Ne-am "strans mana" , ne-am urat succes si asta e, Un sut in fund un pas inainte !

Nu pot decat sa fiu recunoscator domnului Maros Tudor pentru acesti 3 ani in care am facut parte din team.marossport.ro. Multumesc in special colegilor de echipa care au fost geniali, si a fost o reala placere sa ii cunosc si sa alerg alaturi de ei. Sunt recunoscator pentru toate momentele petrecute alaturi de ei. Cea mai faina gasca. Succes baietii !!

Multumesc lui Elisei Miron, fara de care prezenta mea in aceasta echipa nu ar fi fost posibila.Nu pot sa uit ziua in care am primit mailul cu confirmarea de la el, ca am fost acceptat. Eram bucuros, eram pentru prima oara intr-o echipa de ciclism, eram unde am visat sa fiu.
Ii urez succes si stiu ca la orice echipa va ajunge , o va lasa mai buna decat a gasit-o. Imi doresc pentru el sa ii iasa temele anul asta si sa fie unul din cei mai buni ani ai lui.

Personal imi vad in continuare de antrenament cat pot mai bine si vreau sa fac o figura frumoasa anul asta.
Momentan am primit sutul in fund, iar acum caut pasul inainte. 

Cum au fost 3 ani alaturi de Maros ? Daca ar fi sa rezum aceasta perioada la un colaj si o melodie cam asa ar arata:



Multumesc Maros Sport !







3 comentarii:

  1. Sus fruntea Sergiu....
    Vei gasi echipa,chiar daca nu si anul acesta.Sa nu uitam ca au mai fost doua echipe,care in acest an,sunt incerte...
    Dan Lupsa,Tm

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e sfarsitul lumii, Sergiu. Ai un drum frumos in fata ta, un drum pe care l-ai pavat cu multa munca, sudoare si dedicatie. Continua sa-l construiesti si rezultatele vor fi cel putin la fel de bune ca si pana acum, daca nu chiar si mai bune. Asa e in viata, nu trebuie sa dezarmezi, ci trebuie de fiecare data sa te ridici, sa arati ca esti un adevarat campion. Iti urez succes in cautarea noii tale echipe. Stim ca vei reusi. Bafta !!!
    Danny, B

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru rezultatele obtinute pana acum, sunt convins ca Maros team a fost onorata sa te aiba, dar exista si Sfarsituri care nu tin de vointa noastra, "pasul inainte" oricum il faci, sub culorile unei echipe sau nu, si sunt sigur ca vei urca de multe ori pe podium.
    Succes in continuare!
    Rica.

    RăspundețiȘtergere