simpleserggio.blogspot.com Web analytics

vineri, 22 februarie 2013

Review produse TYR

Saptamana asta am reusit sa testez pentru prima data produsele oferite de TYR ROMANIA prin site-ul www.tyr-sport.ro.

Drept urmare, am ramas placut impresionat de calitatea lor. Cand am intrat prima oara in apa am fost uimit de claritatea ochelarilor si de imaginea placuta. Mai mult, se pot folosi si ajusta foarte usor pentru orice persoana, avand 5 legaturi diferite pentru ajustarea pozitiei pe nas pentru ati asigura o simetrie perfecta a imaginii sub apa. Se potrivesc foarte bine cu structura fetei.

 Este vorba de modelul Tracer Racing., folositi in competitiile de innot si triathlon.
De asemenea, casca este clasica din silicon de buna calitate cu un design placut, moale, comodă care este proiectata pentru a te proteja de clor. Este confectionata astfel incat sa isi pastreze culorile vii in ciuda utilizarilor dese in apa cu clor.

Cat despre slipi, sunt boxeri cu imprimeu special concepuți pentru antrenamente și formare. Constructia lor face ca timpul de uscare să fie foarte mic si astfel performanța să crească. Acesti boxeri sunt special creati pentru a crea frecare în apă și au o rezistență foarte mare la utilizare. Face ca exercitiul în apă să fie mai greu.


Le folosesc cu mare placere si sunt foarte multumit de calitatea lor. Iti poti achizitiona si tu echipamentul tau de innot sau accesoriile TYR de la : http://tyr-sport.ro/

Cat despre testul acestor produse il poti vedea in videoul de mai jos care completeaza antrenamentul meu pe timp de iarna. Am realizat un trailer care sper sa iti faca placere sa il vizionezi. Enjoy !Un comentariu: