simpleserggio.blogspot.com Web analytics

sâmbătă, 17 martie 2012

Primul concurs pe skiuri de tura- SVR

Semenic Vertical Race- Been there, done that !

O cursa de skiuri de tura, la care am participat astazi, dupa ce m-am pus abea a-2-a oara pe skiurile de tura.
A fost un traseu de la partia Casa Baraj Valiug – partia Crucea de Brazi - Releu TV Semenic - Pensiunea Andra, lungime : 5.6km, diferenta de nivel ascendenta : 840m

 Cand ma uitam in lista cu cei inscrisi ma simteam ca la orice alt concurs de mtb, in mare parte aceeasi oameni, bineinteles pe langa elitele care le vezi doar la start si la premiere :D.

 Dupa ce acum 2 saptamani nu aveam nimic, decat un link unde am dat de concurs, i-am promis lui George ca o sa ne punem pe skiuri, cum si de unde nici eu nu stiam. Cert e ca vinerea trecuta deja le probam :)) Totul a fost posibil multumita lui Alex Fodor si Silviu Jivan.

Prima oara cand am mers la Valiug, aveam in gand sa testam si noi nocturna sa vedem cum e partia seara, dar am pus skiurile in picioare, si pana in varf ne-am luptat cu altitudinea, si besicile care s-au vindecat pana azidimineata cand ne-am asezat la start.

Dupa o scurta incalzire, ne-am asezat la start si am pornit, fiecare cum putea si cum isi planuise. Mi-a luat ceva timp, cam jumate de ora pana sa ma incalzesc si sa incep sa recuperez din pozitii, astfel si cu ajutorul ipodului care mi-a furnizat muzica de care aveam nevoie, am reusit sa termin in 1:19 minute, chiar in spatele lui George, dupa ce Victor avusese ceva probleme. Astfel am terminat pe locul 19 din 37 si 9 la categoria U23.

distanta:5,6 km
diferenta de nivel:840.
timp : 1.19
puls mediu: 196
puls max: 205

A fost frumos, a fost greu, dupa cursa si dupa vreo 2 ore necesare sa-mi revin complet, ne-am jucat putin pe partiile de pe semenic.

Sa fiti cuminti !


2 comentarii: