simpleserggio.blogspot.com Web analytics

joi, 8 martie 2012

Isostar - Noul meu sponsor !Multumita celor de la www.nutrivita.ro (unic importator al produselor Isostar), cu care am stabilit o colaborare pentru noul sezon ce bate la usa, am primit astazi produsele Isostar care imi vor asigura nevoile nutritionale in acest sezon.


ISOSTAR HYDRATE & PERFORM Lemon
Pudra pentru solutie de rehidratare si energizare, contine carbohidrati simpli si complecsi pentru a oferi energie in timpul efortului fizic si o combinatie de vitamine si minerale pentru un echilibru hidric si mineral.  

Cand folosesc ?
 Se foloseste inainte si in timpul efortului.ISOSTAR HIGH ENERGY BATON Banane & multifruct
Acest baton energizant a fost special creat pentru a raspunde nevoilor din timpul activitatilor sportive de lunga durata dar si in timpul celor intense. Este imbogatit cu un mix de carbohidrati simpli si complecsi care asigura o treptata si lunga eliberare de energie. Vitamina B1 favorizeaza conversia carbohidratilor in energie cat mai rapid. In timp ce antioxidantii ( vit. C si E) reduc stresul produs de efortul indelungat. Nu in ultimul rand, cantitatea de sodiu pe care o contine ajuta la prevenirea crampelor. Acest baton este apreciat de sportivii de nivel inalt in special pentru savoarea sa.

Cand folosesc ? 
Se folosesc inainte si in timpul competitiei.


ISOSTAR FAST HYDRATION POWETABS ORANGE

Tablete pentru solutie de rehidratare si energizare, cu continut redus de calorii (86 kcal/500ml). Imbogatit cu 3 vitamine si 4 minerale pentru un echilibru hidric si mineral, optimizand asimilarea carbohidratilor si recuperarea rapida dupa efort. Se folosesc inainte, in timpul competitiei cat si dupa ce aceasta a luat sfarsit.

Cand folosesc ? 
Se folosesc inainte, in timpul competitiei cat si dupa ce aceasta a luat sfarsit.

 
  Isostar Pulse Alune-Guarana 6x23g

 Baton energizant cu vitamine pentru eforturi sportive de scurta intensitate si durata precum alergari usoare, plimbari cu bicicleta, iesirile cu prietenii la basket,fotbal, skating, skateboard. Imbogatit cu vitamine special selectionate pentru nevoile sportivilor: E, C, B1, B2, PP si B6.


Isostar Energy Gel Lemon 4x35g

Gel energizant pentru efort sportiv de medie si lunga durata. Efectul vasodilatator «Cardio Pump » permite cresterea rapida a aportului de oxigen si glucide in muschi. Datorita compozitiei sale pe baza de sirop de glucoza, asimilarea si digestia sunt rapide, inclusiv in eforturile intense.

Cand folosesc ?
Se foloseste inaintea si in timpul competitiilor.ACTIFOOD

Utilizate in special de echipa Cofidis, Actifood cu gust de fructe e o sursa de energie instanta. Multumita formulei lor cu 97% din energie constituita de carbohidrati , Vit. C si E  si 16% vit B1 , Actifood sunt companioni esentiali in timpul exercitiilor intense. Contin chiar si bucati de fructe. Se gasesc in ambalaje flexibile si refolosibile, care le fac mai usor de transportat si utilizat in timpul exercitiilor.  

Cand le foloses ?

Din experienta va spun sa nu-l luati inainte de start ci in timpul concursului.

ISOSTAR POWERPLAY - Pudra proteica Train & Sculpt Chocolate, 400g 


Pudra pentru prepararea shake-urilor proteice pentru dezvoltarea si definirea musculaturii. Permite regenerarea musculara dupa eforturi intense in sporturi de anduranta. Continut bogat in proteine de inalta calitate (din lapte), imbogatit cu 3 vitamine. Cu garantia antidoping Isostar.

Se foloseste inainte sau dupa sala.


Ergonomic, usor de manevrat, sport, capac anticurgere, 650 ml-> Noul bidon Gold edition !:D

Multumesc !

Bafta la antrenamente !
Un comentariu: