simpleserggio.blogspot.com Web analytics

vineri, 15 iulie 2011

Mai este doar o luna pana la BMM 2011 !!



Mai exact 22 zile, 22 ore, 52 min

Ince-incet curg minutele pana la startul BMM, care este probabil cel mai cu traditie din tara. Anul acesta Banat Mountain Bike Marathon a ajuns la editia a7a, si are loc in 7 august la Garana.
De data asta venim cu 4 trasee noi fata de celelalte editii.
Vom avea :
  • 80 de km pentru sportivi cu experienţa si profesionişti,

  • 50 de km pentru amatori care iubesc mountain biking-ul si se luptă pentru weekend-urile petrecute pe bicicletă

  • 30 de km pentru cei care merg mai rar
  • 15 km pentru cei care se apuca acum de acest sport.
BMM este un maraton organizat de membrii Bike Attack in colaborare cu alte asociatii. Toti impreuna contribuim sa realizam acest concurs 100% din pasiune. Nu am vrut sa intrerupem sirul celor 7 ani chiar cand am avut dificultati finaciare, asociatia noastra a pus bani si membrii ei isi pun tot ce au la bataie ca sa reusim sa-l organizam pentru ca voi sa simtiti ca a meritat totul.




Pentru mine personal, acest maraton este unul din favoritele mele, nu neaparat pentru ca este acasa, ci pentru calitatea mountainbike-ului care ti-o ofera.



Ai parte de urcari sustinute pe poteci si drumuri de munte.

Ai parte de privelisti ce-ti fura ochii de la roata celui din fata, pentru ca pedalezi in Rezervatia naturala Semenic.




Ai parte de senzatii pline de adrenalina ce-ti pulseaza in vene si te fac sa simti, ceea ce numesc unii "Nirvana" sau fluturi in stomac. Coborari in viteza, coborari tehnice prin santuri , pe radacini de copaci sau pur si simplu pe un pamant tasat de munte, numai bun sa "apesi pedala la maxim".

Cum spuneam este unul din favorite. Se alatura Maros maraton si mai nou Tarcu maraton. Inca nu am fost la majoritatea din tara, dar momentan acestea ocupa top 3 in lista mea si a multora cu care am stat de vorba.



Cronometrarea se va face cu chip-uri si transmitere in timp real a rezultatelor. Iar piesa de baza, ce ati mai vazut proabil doar pe la Prima Evadare si anume: vor fi filmari aeriene si proiectare pe monitoare in zona de start.

Inscrierea se face on-line, multe cadouri te asteapta, plase si tricouri special inscriptionate precum si suveniruri fiecarui participant, si o gramada de surprize faine (tombole, gulas si bere gratuit pentru toti participanti).

Asadar i-ati liber un weekend urca-te pe biticla si hai la Garana sa ne intalnim cu toti prietenii, sa facem o cursa pe care cu greu o s-o uiti si sa servim un Gulas dupa.
Poate ca suna prea frumos, poate pentru ca am citit prea multe articole care aveau in substraturi psihologie de marketing dar testeaza singur, intreaba-ti prietenii despre ce oferim noi la Garana. La urma urmei nu ai nimic de pierdut, decat sa ramai cu o amintire.



Uite si filmul cu editiile anterioare:



Pentru inscrieri si alte detalii despre cazare, cum ajungi aici, trasee si alte informatii viziteaza siteul competitiei http://www.banatmaraton.ro/ro/home.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu