simpleserggio.blogspot.com Web analytics

marți, 1 septembrie 2015

Thule este noul meu partener !



De-a lungul timpului am participat la peste 120 de competiţii, însă de fiecare dată trebuia să împrumut un suport de bicicletă de la cineva.


Toate acestea până de curând, când Thule a hotărât să fim parteneri. Thule România este  reprezentată prin SC TOPTOOLS SRL (www.portbagajeauto.ro).






De curând am primit noul suport de biciclete pe cârlig. Este vorba despre modelul Velo Compact 927 pentru 4 biciclete ( Vezi link - Velo Compact 927 ).

De ce am ales acest model ?

În primul rând, am ales modelul pe cârlig pentru că este mult mai uşor de manevrat faţă de suporţii pe bare, pe capotă. Este foarte la îndemână şi montarea bicicletelor se face mai uşor decât cu orice alt suport de pe piaţă.

Aici poţi vedea un video de prezentare al modului de utilizare al suportului - https://www.youtube.com/watch?t=16&v=4SpmQEFePEs 

În al doilea rând, am ales Velo Compact 927 pentru că este un model nou şi printre puţinele pentru 4 biciclete. Dat fiind că am fost la competiţii şi cu 6 biciclete după noi, un suport de 4 biciclete pe cârlig, se dovedeşte a fi o soluţie foarte bună pentru viitoarele deplasări unde vom avea nevoie de mai multe biciclete cu noi.







Suportul Velo Compact 927 are un design nou care combină funcţionalitatea cu esteticul şi siguranţa, toate la un loc. Fiind un suport de tip platformă, este prevăzut cu un suport pentru număr şi sistem de semnalizări şi iluminări.

Un alt avantaj este că ai acces la portbagaj, suportul fiind rabatabil cu tot cu biciclete spre deosebire de alte suporturi.

Este atât de compact încât tot suportul intră fără probleme în portbagajul maşinii, la fel cum ai văzut în videoclipul de prezentare.

Sunt foarte mulţumit de acest suport, practic îmi oferă doar plusuri peste plusuri, fără nici măcar un minus. Cred că de acum înainte călătoritul la competiţii a trecut la un alt nivel.

Dacă vrei să nu te mai chinui să urci bicicleta sus pe maşină sau să te iei cu mâinile de păr când îţi dai seama că trebuie să o dai jos exact pe cea din mijloc, dacă vrei să rămână maşina curată după fiecare tură cu bicicleta, dacă faci ieşiri din când în când cu bicicleta cu 2-3 prieteni şi dacă vrei să îţi simplifici viaţa, îţi recomand acest suport : Velo Compact 927 pentru 3 sau 4 biciclete sau alege din magazinul Portbagaje Auto produsul care crezi că ţi se potriveşte cel mai bine în funcţie de nevoile tale !

Mulţumesc echipei TOPTOOLS pentru tot suportul acordat !




Un comentariu:

  1. Salut Sergiu, care e greutatea maxima pe care o poti pune tu pe cuiul de remorcare? Pentru ca de obicei, masinile din clasa medie au o limita de 50 de kg. Din care daca scazi cele 16 kg ale suportului, mai raman vreo 34. Deci iti cam trebuie 4 bicle de 8.5 kg fiecare ca sa poti sa le pui pe toate...

    RăspundețiȘtergere