simpleserggio.blogspot.com Web analytics

marți, 25 februarie 2014

Reviews - De la zero la campion

Am plăcerea să îţi prezint mai jos câteva păreri ale oamenilor care au lecturat deja cartea:
Review-uri
Mai jos poţi urmări ce spun deja primii cititori :
" Pur şi simplu îmi place. Nu stiu exact de ce , dar îmi place. Poate maniera foarte personală de redactare a autorului, poate raspunsurile la interviurile acordate celor mai buni sportivi din ţară, poate capitolul "Pilula magică" m-au facut să spun asta. Cert este că Sergiu, mai întâi a trăit, a experimentat, a gresit, a învăţat din greşeli, a câştigat şi apoi a scris această carte. Nu ai cum să scrii într-un mod asa de interesant şi personal , dacă nu ai trăit mai întâi ceea ce scrii.
- Popovici George


"De la 0 la campion" este lucrarea unui pasionat de mountainbiking, înainte de toate, cu o mare parte a celor scrise trecute prin filtrul emotional al celui care a scris-o. De fapt, mai degrabă este povestea relatată într-o manieră foarte personală, entuziastă şi optimistă a drumului pe care autorul l-a parcurs, de-a lungul anilor, pe scena ciclismului montan românesc. Nu vei găsi sfaturi ce sigur te vor duce pe podium şi nici noţiuni foarte profunde de antrenament sportiv, însă lectura poate servi ca un ghid al începătorului sau un punct de plecare pentru cei care vor să descopere acest sport."


- Traian Goga - redactor www.freerider.ro
                   “De la 0 la Campion” sună puţin ciudat, dar mai ales incitant. Te face curios să citeşti, să-ţi doreşti să afli care e secretul, aşa cum ni-l prezinta Sergiu. La nu mai putin de 20 de ani ai săi, a luat-o de la 0 şi a ajuns să urce pe podium la mai toate concursurile, de aceea s-a hotărât să spună şi altora cum a reuşit.  Acesta este, după părerea mea, atu-ul acestei cărţi, faptul că explică practic şi concret, din experienţa personală.


Pentru cei care vor să se apuce de mountainbiking sau au participat la câteva concursuri şi se întreabă ce şi cum pot face să obţină mai mult şi, de ce nu, pentru cei mai experimentaţi, cartea explică pas cu pas cum poţi să te pregăteşti fizic, dar şi mental pentru a obţine performanţă, cum poţi să ordonezi multitudinea de informaţie, totul pe înţelesul tuturor, totul bazat pe experienţă, îmbinată cu date ştiinţifice. Nu e puţin lucru, nu mulţi se încumetă s-o facă, chiar dacă experienţa lor e mai mare.
Recomand această carte, scrisă de un tânăr ambiţios, care reuşeşte să ne facă o idee despre cum "se face", autorul străduindu-se să pună în cele 100 de pagini toată munca sa de 7 ani în materie de sport, dar şi strădania de aproape 1 an de zile în care a construit, de la o idee, ceea ce “ţineţi” în mână, ceea ce citiţi. Merită citită!
Află care este secretul, enjoy!”.
- Aurelian Răducanu         ''De la 0 la campion, (mie imi place sa spun ''From zero to hero'') , in interiorul ei gasesti tot ce vrei si ce nu vrei despre ciclism, de la antrenament la dieta si de la vointa la tehnica, gasesti tot ce ai nevoie. Vreau sa il felicit si pe aceasta cale pentru munca depusa si pentru pasiunea cu care a scris aceasta carte. BRAVO! Aaaa si...asteptam volumul II ! O sa fie dificil pentru ca trebuie sa fie mai ''tare'' decat primul volum, iar primul volum este foarte tare! Asa ca, ii urez SUCCES! "

- Daniel Balaure

Mulţumesc mult pentru carte. Am citit-o în weekend. Foarte multe informaţii noi chiar şi pentru mine. Mai mult mă interesa programul de pregătire şi alimentaţia, dar şi sfaturile tehnice mi s-au părut bine documentate şi binevenite.
Cred că orice rider/biker, mai ales un începător, ar trebui să citească ceea ce te-ai străduit tu să aduci în paginile acestui "manual"- zic eu!
 Mi-ai câştigat aprecierea în ciuda vârstei tale. Felicitări încă o dată şi... ne vedem pe traseu!
Cu stimă.
- Răzvan Drambareanu

Salut, Sergiu.
Cartea mi s-a părut interesantă, o referinţă bună, utilă (şi unică, cred) pentru cicliştii amatori
Putea fi scrisă mai îngrijit, dar nu despre asta este vorba aici.
Şi cartea de bucate are câteva idei interesante, a fost o idee bună includerea ei.
- Cristian Drăghici


Sergiu,
Abia aştept să o citesc, încă desluşesc tainele mountain biking-ului şi sunt curios să aflu părerea cuiva care a obţinut rezultate. Oricum, felicitări pentru iniţiativă, este de apreciat dispoziţia de a împărtăşi din experienţa ta!
- Dragoş


M-am apucat, am şi terminat-o (până la interviuri). Mi se pare Ok cartea şi am găsit deja multe răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am început deja calcule şi pregătiri, mi-am setat câteva ţinte pentru anul 2014: vreau să scad timpul la Prima Evadare sub 2:15 (2013 am făcut 2:46) şi mai vreau să îmbunătăţesc performanţa la On The Rocks (dacă se va mai ţine şi anul acesta în stilul Avalanche). La final de sezon ar mai fi RedBull Moon Time Bike unde scopul este să fac măcar primul tur fără push-bike şi să termin 6 ture la finalul cursei.
Mulţumesc de carte, cum spuneam, am găsit multe răspunsuri la întrebări pe care le aveam de ceva timp.
O zi bună!
- Alexandru

Salut Sergiu.
Mi-a plăcut ideea ta, cu o carte despre cum să devii un ciclist mai bun şi cred că mi-ar trebui o astfel de documentare, având în vedere că am redescoperit pasiunea pentru bicicletă anul trecut.
De primăvara trecută m-a prins din nou drogul ăsta şi deabia aştept noul sezon pentru a lua parte din nou la câteva maratoane pentru distracţie mai mult cu gaşca de prieteni.
Totuşi, după cum spuneam, vreau o documentare pe limba mea, iar cartea ta cred că e cea mai potrivită în acest sens.
- Ovidiu.


Salut Sergiu,


m-am uitat doar scurt peste continut si mi se pare chiar foarte bun.

Chestia e urmatoarea, eu practc mtb ca hobby, in principiu. Ies la aproape fiecare 2 saptamani, pt o zi. Plecam dimineata si ne intoarcem seara. Atat imi permite momentan timpul si pt ca stau in Timisoara nu am locuri foarte apropiate sa ma dau cum au cei din Brasov sau alte locuri.
Ce imi doresc este candva sa fac un tur mai lung, de aproximativ o luna pe bicicleta si chair sa particip la concursuri candva. Pt asta trebuie sa ma antrenez si sa ma informez cat mai bine.
Aici ma ajuta cartea ta pt ca e o referinta destul de buna si daca am nevoie de mai multe detalii ma ajuta sa aflu unde sa le caut.
Pana acuma doar m-am uitat rapid peste ce contine dar am sa o aprofundez acuma ca vine primavara si e vreme buna de iesit.

Mersi,
-WalterBuna dimineata Sergiu,
pentru mine e doar cartea de care aveam nevoie acum 20 de ani.


salut sergiu,

Vreau sa iti spun ca pana acum sunt foarte multumit de planul de antrenament si situatia in care ma aflu acum in comparatie cu anul trecut. Sambata am luat si eu startul intr-o competitie plina de noroi si am ales traseul epic (65 km) unde spre surpinderea mea m-am clasat foarte bine in comparatie cu baietii care fac de mult timp asta. Am iesit pe locul 2 la categorie si 14 la general.
Multumesc inca odata pt carte si succes in tot ce faci!Cartea e super faina, felicitari! Foarte bine structurata, scrisa pe intelesul tuturor, exemple clare. Ajuta pentru cei care vor sa fie ajtuati, asta e clar. - Filip.Impresii la cald :
Am citit-o dintr-o rasuflare. Cu asta am spus tot dar...simt nevoia sa mai spun cate ceva.
Te felicit din atom! Nu pentru carte si nu pentru stil ci pentru faptul ca esti asa, pentru faptul ca existi si pentru multimirea mea ca exista oameni frumosi. Te felicit pentru faptul ca stii sa te bucuri si pentru faptul ca stii ce inseamna gandul si puterea lui.
Cel mai tare citat: Daca crezi ca poti sau ca nu poti, in ambele cazuri ai dreptate!
Atat!

-Claudia


Dacă vrei să afli mai multe despre cartea " De la zero la campion", te aştept aici  http://simpleserggio.blogspot.ro/2014/01/doc_25.htmlNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu