simpleserggio.blogspot.com Web analytics

duminică, 20 ianuarie 2013

De ce sunt importante produsele Compressport ?

Probabil unele dintre cele mai noi si inovative produse pe piata din Romania.
Compressport revolutioneaza performanta in diferite sporturi, cum ar fi : alergatul,triathlon,ciclism,tennis, basket,ski de tura, fotbal, handball si orice alt sport iti solicita fizic corpul. Pe langa aceste produse de compresie , mai puteti gasi si alte accesorii. Compressport prezinta o gama de produse pentru aproape fiecare parte a corpului: jambiere, maneci, cvadriceps, tricouri, casti pentru inot si alte accesorii. Puteti vedea intreaga gama de produse aici:
http://www.compressport.ro/



Cum functioneaza si cum ajuta purtarea jambierelor de compresie?

In timpul efortului fizic:

Actiunea de compresie a jambierelor asupra gambelor accelereaza circulatia sangvina dinspre picioare inspre inima, astfel sangele ce poarta CO2-ul revine mai rapid spre inima, iar sangele oxigenat dinspre inima si plamani ajunge mai rapid la muschii picioarelor. Oxigenarea optima a muschilor reduce acumularea de toxine si de acid lactic in muschi, astfel se intarzie oboseala musculara, iar efortul fizic in parametri normali poate fi prelungit.
De asemenea prin suportul suplimetar al gambelor oferit de compresie se reduc miscarile oscilatorii si de vibratie ale muschilor gambei in timpul execitiului fizic, se salveaza astfel energie irosita inutil de catre muschi si astfel se reduce oboseala musculara, iar gambele vor putea sustine un efort fizic mai de durata.
Tesatura de compresie reduce socurile la nivelul ligamenetelor, tendoanelor si muschilor cauzate de impactul piciorului pe suprafete dure in cazul alergarii sau de solicitarile intense la schimbarile bruste de directie. Se reduce astfel posibilitatea de accidentari.




Dupa efortul fizic:

Datorita accelerarii circulatiei sangvine si imbunatatirii oxigenarii muschilor gambei, jambierele asigura o recuperare mult mai eficienta dupa efort in cazul unui antrenament sustinut sau dupa o competitie solicitanta.
Se recomanda purtrea jambierelor dupa participarea la competitii in cazul unui drum lung spre casa cu masina sau cu avionul, in general in situatiile in care pentru o lunga perioada de timp picioarele stau inerte si nu au activitate, iar oxigenarea muschilor este deficitara.
De asemenea medicii recomanda purarea lor si persoanelor cu varice.

Jambierele de compresie R2 (race&recovery) sunt confectionate dintr-o tesatura care nu retine apa, astfel incat chiar si ude raman usoare si confortabil de purtat.

Tricoul Compressport.



Este un tricou confortabil, care te ajuta sa ramai uscat, ajuta la o mai buna respiratie, nu irita si este placut de purat indiferent de temperatura exterioara.

Cele doua buzunare adanci care formeaza un V sunt concepute pentru geluri, chei si chiar pentru telefon. Buzunarele sunt usor accesibile si au un design care impiedica caderea obiectelor.
Croiul din jurului gatului in forma de V se potriveste la toate dimensiunile, prevenind astfel orice disconfort in jurul gatului.

Tesatura fibrelor folosite de Compressport ofera pielii un efect de masaj, inviorand si aducand un confort delosebit. Deasemena tesatura tuburala permite circulatia aerului si stimuleaza termoreglarea.
Materialul este tratat pentru a asigura o protectie eficienta impotriva mirosurilor neplacute si pentru a preveni iritarea pielii.

Transpiratia nu va fi abosorbita de tricou chiar daca aceasta este in exces, ci va fi evacuata. Zonele de tesatura cu aspect de plasa permite o mai buna ventialtie, care contribuie la racorirea corpului si la evacuarea acelerata a umezelii.

Structura tesaturii din zona umerilor evacueaza caldura corpului si transpiratia, mentinad pielea uscata indiferent de temperatura exterioara, de intensitatea si durata efortului.
Cu o protectie reala impotriva frigului iarna si impotriva caldurii vara, acest tricou va deveni al doilea strat de piele al tau.

La fel ca jambierele si pantalonii de compresie, tricoul Compressport nu prezinta nici o cusatura in jurul corpului si la umeri. In acest fel iritatiile nodorite sunt evitate.

Zona de compresie usoara este direct tesuta in material pentru a asigura o tinuta corecta in timpul efortului si asigura alinierea umerilor. Ajuta la mentinerea unei pozitii corecte in timpul efortului de lunga durata, stimuleaza astfel respiratia si imbunatateste oxigenarea in timpul efortului.

 La fel ca toate produsele Compressport, tricoul de competitie a fost proiectat, testat si produs cu ajutorul unei echipe de medici specialisti si sportivi de elita.

Tricoul Compressport a fost proiectat si dezvoltat in Elvetia, este facut din fibre europene si este ansamblat de catre specialisti de imbracaminte sportiva in Tunisia.

Sosetele Compressport.



Folosite in ciclism, alergare, alergare montana, drumetii si chiar pentru uz zilnic.

360 ° de design pentru a oferi ciclistilor un ciorap de noua generatie ultratehnic.

Extrem de usoara si extrem de revigoranta, soseta de ciclism ProRacing activeaza microcirculatia. Bucata ergonomica de la degetul mare, stimularea arcului din talpa piciorului, punctele 3D si multi-fibrele de compresie, va dau agresiune si confort in timpul efortului. Puncte 3D va ofera, de asemenea,  protectie antisoc si respirabilitate pentru zona tendonului lui Ahile si maleola.

Apa nu este stocata in pernele de protectie astfel va pastreaza picioarele uscate.
Tratamentul cu ion de argint este un bonus impotriva transpiratiei si raspandirii bacteriilor.

Te poti documenta singur despre celelalte produse si iti poti alege produsele potrivite pentru tine direct de pe site : http://www.compressport.ro/

Am intrebat cativa prieteni din lumea ciclismului care folosesc jambierele Compressport si s-au declarat foarte multumiti. Au spus ca de cand folosesc jambiere nu mai fac crampe, se recupereaza mult mai repede dupa un concurs si simt din plin beneficiile.

Poti face o comanda, simplu, printr-un email la comrace93@yahoo.com

Multumesc !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu