simpleserggio.blogspot.com Web analytics

joi, 27 septembrie 2012

Suntem biciclisti sau oameni ?

I-am promis unui prieten ca voi scrie acest articol in speranta ca va trezi ceva in mintile oamenilor alaturi de care pedalez la atatea concursuri intr-un an.

Este vorba despre un concurs, nu mai stiu exact care, unde in timpul concursului unui concurent ii s-a facut rau si a lesinat, chiar pe marginea traseului.
Partea rea este ca a stat acolo cateva minute in sir, in timp ce treceau pe langa el diversi concurenti care in mintea lor incuiata se luptau pentru locul 46 si nu aveau timpul sa deschida ochii de cal sa vada pe langa ce trec.

Intamplarea face ca in cele din urma a oprit cineva si a chemat ajutoarele, concurentul ajungand in cele din urma la spital unde a avut parte de ingrijiri.

"Asa si ? Ce vrei sa ne spui Sergiu?" Pai vreau sa va spun ca acel concurent, cu toate incercarile medicilor, a murit in cele din urma.

??? Cum ? Cum pot sa existe astfel de oameni ? Unde sunteti crescuti ma ? Si se mai mira lumea de ce toata lumea are o parere proasta despre lumea din regiunea Muntenia. Imi  cer scuze ca generalizez, dar asa e, oamenii care stau prea mult la soare,la campie, li se prajesc din neuroni.

Asadar ce suntem mai intai, biciclisti sau oameni ? Ne batem pentru un loc ? fie el chiar si departe de podium. Ca sa scurtam povestea, concluzia o trageti singuri.


PS: M-am documentat ulterior si era vorba de Maratonul Vinului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu