simpleserggio.blogspot.com Web analytics

luni, 16 aprilie 2012

Maros XCO - Drumul catre Londra

Cat despre aceasta cursa, a continuat sirul curselor in care iti dai seama unde te situezi si care ti-e nivelul.
A fost si un salt urias pentru mine, de la juniori direct la Elite, dar adevarul e ca trebuie sa-mi fac serios temele pentru nivelul asta, ceea ce pana acum nu am facut.Am reusit sa vad traseul cu o zi inainte cand am ajuns. N-am mai fost la Cluj la XCO de 2 ani, anul trecut am avut probleme de sanatate si a trebuit sa zic pas, iar traseul s-a schimbat fata de ce stiam eu de la prima editie. Mi-a placut traseul, in special urcarile, avand o aderenta foarte buna , dar cine putea sa prevada ce urma sa vina peste noapte. A plouat toata noaptea. Dupa ce am vazut ce noroiti erau cei de la hobby am inceput sa am emotii pentru ca nu imi plac cursele pe noroi.Dupa incalzire, am fost chemati la start impreuna cu mare parte din aceeasi rideri cu care am participat in Serbia cu un week-end mai devreme.
Un start foarte rapid, am reusit totusi sa nu raman in urma, pana pe prima coborare unde m-a incurcat cel din fata crezand ca se opreste m-am oprit si eu, dar el doar alesese alta trasa. Apoi il mai vedeam doar pe George cum se indeparta incet, iar eu cu un puls mare nu reuseam sa recuperez nimic. Dupa ce am vazut ca nu ma descurc nici pe urcari, din cauza ca derapa pe pamantul alunecos si radacinile ude, m-am descurajat serios, vazand ca in locurile unde cu o zi inainte urcam lejer si constant, in concurs a trebuit sa ma dau jos si sa alerg, ceea ce m-a obosit si mai mult.A fost o cursa in care am fugit de primul cat am putut. Afland la start ca in momentul in care te-a prins primul ajungi la finish si gata te opresti, chiar daca ar trebui sa faci 6 ture.
Inevitabilul m-a surprins mai repede decat ma asteptam. Pe la mijlocul turei 3 am fost prins de urmaritori. Asa imi trebe daca evadez singur. Mi-a parut rau, pentru ca atunci incepusem sa ma simt bine, m-am incalzit oarecum, dar asta a fost, am terminat turul 3 si m-am oprit.
Un rezultat deloc satisfacator, dar o cursa care ma pune in priza si ma pregateste pentru ce urmeaza. O cursa care ne-a aratat nivelul, acuma sigur nu uitam prea curand.
Pacat ca pana la nationale nu cred ca va mai urma vreo cursa de XCO sau noroc, deoarece corpul meu nu prea se pricepe la XCO.In continuare, in mai putin de 2 saptamani, daca lucrurile decurg bine si suntem sanatosi, ne vedem in Thassos la cele 2 concursuri de mtb si de sosea din 28 si 29 aprilie. Vamos a la playa oooo !!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu