simpleserggio.blogspot.com Web analytics

duminică, 15 mai 2011

Revansa la defileul jiului

Ieri seara am iesit in targul jiu sa vedem frumoasele opere ale lui Brancusi, de asemenea frumoasele Targ-jience , am ratat 2 fetite care ne-au sugerat un local foarte bun, ele vroiau sa vina cu noi dar io nu mi-am dat seama, si nu le-am chemat. Am mancat o mancare foarte buna la localul Anna ca sa fim pregatiti pentru ziua de azi. In aceasta echipa am fost cu Gil din Timisoara impreuna cu fratele sau si prietena, si Ramona din Arad.

Azidimineata la 10 s-a dat startul, un start fals pe 8 km, apoi iar stop si startul adevarat. De data aceasta nu a mai fost un start "pe-o roata" ca la Prima Evadare, a fost destul de lejer, cu toate astea nu am putut sa ma tin de plutonul fruntas unde erau elitele evadate. Cea mai mare parte din traseu am facut-o cu Catalin si la inceput cu un tip de la Merida care se agita rau de tot si stiam ca n-o sa mai reziste. Apoi am ramas putin singur, Catalin se distantase si pe coborare m-a lasat in urma , dar stiam ca-l prind la urcare si nu a durat mult. Cu el m-am duelat azi. Pe a2a urcare trageam amandoi cot la cot, cand roata mea in fata, cand sprintul lui. Cand a inceput ultima coborare am vazut ca nu-i prea stabil , asa cum ma asteptam, drept urmare am mai atacat odata. Era sa fac un flick, dar am reusit sa redresez si sa ma distantez de el. In fata urma coborarea de la final care nu era chiar usoara.



Am terminat pe locul 5 la general cu un timp de 1:44 si locul 1 la categorie , cu ocazia asta mi-am luat si revansa fata de castigatorii de la Liman si Prima evadare.



Parerea mea despre concurs este foarte buna. Pentru prima editie s-au descurcat foarte bine, s-au si straduit sa le iasa.Organizatorii au fost foarte caldurosi. A fost un traseu de nota 9.5. Iar organizarea a fost pe masura. Nu au fost probleme cu marcajul, desi pe unele coborari ma intrebam daca merg bine , iar cand vedeam punctul rosu ma linisteam, apoi treceam iar in viteza prin niste intersectii si aceeasi teama care trecea apoi "sub punctul rosu" pe care-l zaream pe un copac. Putin dezamagit de premii , bine nu asta e castigul meu si nici scopul pentru care am fost acolo, dar daca tot castigi locul 1 cred ca meriti mai mult de o cutie de 4 energizante si un baton nu ? Toate locurile 1 de la 30 au primit cam aceeasi chestie si ne-am gandit ca la cei de pe podium ar fi potrivit ca macar banii de inscriere sa fie restituiti.Nu-i problema, ii iertam sunt la inceput.

Una peste alta, excursia a fost foarte placuta, la concurs m-am simtit foarte bine si e probabil sa revin si la anul , iar weekendul viitor cred ca ma gasiti pe la Bekescsaba la putin rulaj.

"rupeti lanturile !"

3 comentarii:

  1. Felicitari Sergiu. Ne vedem si la Emmedue, nu? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Sergiu....dar vad ca ai tras si niste critici referitor la premii.Asta cam asa este,dar,dar sa nu uitam ca sunt de abia la prima editie,iar zona sunt convins ca isi merita deplasarea.
    Inca odata felicitari.


    Dan Lupsa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acelasi lucru l-am spus si eu. Sunt convins ca ne vor impresiona din nou placut si anul viitor :D

    RăspundețiȘtergere