simpleserggio.blogspot.com Web analytics

miercuri, 18 decembrie 2013

"De la 0 la campion" de Sergiu Paraschivu.


            Despre ce e vorba ?

            Am lansat cea mai recentă carte despre ciclism în limba romană. Există lucrări mai vechi despre acest subiect, însă conţinutul este greoi, destul de vechi, iar limbajul unul sofisticat, cu termeni greu de înţeles.
           Drept urmare, m-am gândit că am ceva de oferit în acest sens şi am scris cartea de faţă.

Titlul sugerează foarte bine ideea cărţii.
 “De la 0 la campion” prezintă, pe parcursul a 160 de pagini în format tiparit, toate etapele de la novice la expert, cu informaţii de actualitate, printre care şi interviuri cu sportivii de top ai României la ora actuală. La urma urmei, consider că nu poţi învăţa să devii mai bun, folosind metode vechi; ai nevoie de unelte noi şi ai nevoie de modelul unor sportivi care sunt astăzi cei mai buni.
             Este o carte care a pornit de la o idee, pe care am conturat-o cu dorinţa de a valorifica şi evidenţia cele mai importante aspecte ale acestui sport. Sper că am reuşit să ofer toate aceste informaţii cu ajutorul acestui “curier” cu 2 coperţi, care urmează să îţi fie la dispoziţie.

             În cele 17 capitole ale cărţii, te voi ajuta să înţelegi ce înseamnă pregătirea unui sezon competiţional, de la A la Z. Vei învăţa cum să îţi descoperi punctele forte sau punctele slabe, cum să treci peste obstacole, iar la sfârşit vei înţelege că secretul succesului este la dispoziţia ta, dacă ştii cum să te foloseşti de mintea ta. Deschide ochii şi vei înţelege că tot ceea ce ai nevoie este deja la tine.


             Cui se adresează această carte?

             De peste 1 an mă gândesc să scriu cartea aceasta. O scriu în primul rând pentru cei care practică acest sport, apoi pentru cei care sunt ceva mai ambiţioşi şi vor să ajungă în top sau chiar campioni, pentru cei care îşi doresc să evolueze şi simt că le scapă ceva pentru care nu au rezultatele care le doresc, pentru cei care vor să îşi demonstreze că se poate să ajungi pe podium dintr-un novice. Scriu pentru cei care ştiu că, dacă nu ai rezultatele pe care le doreşti, înseamnă că, încă există aspecte pe care nu le stăpâneşti pe deplin, ceva ce tu încă nu cunoşti.

             De asemenea, cred că ar fi o lectură interesantă pentru orice pasionat de sport sau pentru cei cărora doar le face plăcere maniera mea de a scrie. Nu e o carte doar despre ciclism. Pe lângă acest subiect, lucrarea de faţă reprezintă un rezumat a ceea ce am citit şi trăit în ultimii 20 de ani, mai mult sau mai puţin. Poate, după ce veţi citi această carte, unii dintre voi veţi învăţa cum să vă îndepliniţi un scop la care visaţi de mult, poate în mintea altora se va declanşa acel click "Ahaaa!" sau poate veţi rămâne cu o idee care nu are nimic de-a face cu sportul şi care vă va fi de folos în vreun fel.

            Aşadar, fie că te-ai urcat de curând pe bicicletă, fie că eşti începător sau amator, fie că vrei mai mult de la tine, vrei să înveţi, vrei să nu mai fie un mister cum de obţin unii rezultate foarte bune, cred că ceea ce urmează să citeşti te va ajuta, într-un fel sau altul. Ai sfatul unui viitor inginer constructor despre cum să îţi construieşti succesul pe 2 roţi.

Pe lângă ideea sportului de performanţă şi a antrenamentelor, unul dintre capitole l-am dedicat special beneficiilor de pe urma practicării acestui sport, pe care îl consider unul din cele mai complexe şi deosebite. Te invit să descoperi şi să înţelegi cum se schimbă viaţa ta în bine după ce începi să te dai cu bicicleta.

Iniţial, am vrut ca această carte să poarte numele "Antrenează-te perfect", însă sportul ne învaţă că perfecţiunea nu există, e relativă şi mereu e loc de mai bine. Tot timpul poţi face ceva mai mult, ceva în plus sau ceva mai bine. Astfel, după ce am terminat de citit una din ultimele cărţi, mi-a venit ideea cu titlul cărţii şi anume: "De la 0 la campion".

De ce?

Mai întâi, m-am gândit că a scrie o carte este un obiectiv care trebuie îndeplinit într-o viaţă de om, asta cu condiţia să fie de folos cuiva cartea ta. Nu oricine poate scrie, doar cei care cred că pot ajuta măcar o persoană cu ceea ce scriu. Eu cred, de aceea, iată-mă scriind, dornic să ofer din cunoştinţele mele.

 Te invit să descoperim pas cu pas ştiinţa acestui sport. De ce o numesc ştiinţă? Pentru că ştiinţa înseamnă progres, iar tu eşti pe cale să faci un progres, să evoluezi de la un anumit stadiu în care cunoşti lucrurile pe care le-ai învăţat până acum, la un stadiu în care vei învăţa idei şi concepte noi, pe care nu le ştiai până acum. Unele lucruri s-ar putea să fie ca o revelaţie, altele s-ar putea să le ştii, însă pot fi sigur că la finalul cărţii vei fi rămâne cu cel puţin o idee nouă sau vei fixa unele idei pe care le aveai deja în gând.

 Probabil, sunt câţiva care ar spune că trebuie să citesc câteva zeci de cărţi despre domenii care au legătură cu subiectul sportului, cum ar fi: psihologia antrenamentului, dietă, despre corpul omenesc, etc, înainte de a scrie o carte. Poate ar fi mai indicat, însă nu e ceea ce vreau.
 Vreau să scriu cartea de faţă din pasiune şi dorinţă. Îmi doresc să o scriu, iar dacă tu ai posibilitatea să o citeşti acum, înseamnă că mi-am îndeplinit visul.

 Nu aş vrea să citesc 10 cărţi iar apoi din toate să scriu una, astfel, aş fi un plagiator mai mic. Nu vreau să scriu o carte despre studiile ştiinţifice ale doctorilor sau ale specialiştilor. Vreau să scriu despre experienţa mea, despre lucrurile pe care le-am citit, auzit sau testat şi care au funcţionat în cazul meu, despre lucrurile pe care le-am învăţat de la cei mai buni. Dacă crezi în ceea ce spun, îţi mulţumesc pentru încrederea acordată şi vreau să te invit să descoperim împreună cum să ajungi la nivelul sportiv pe care ţi-l doreşti.

"Puterea exemplului nu e doar o formă de educaţie, ci singura! "

- Albert Einstein

  Probabil sunt alţii mai în măsură decât mine să scrie această carte, prin prisma rezultatelor sportive, însă nu toţi doresc să împărtăşească şi cu alţii, să înveţe şi pe altul cum să facă ceea ce fac ei, altora nu le place să scrie sau li se pare prea greu, fie nu au chef sau perseverenţă suficientă. Nu toţi au dorinţa şi voinţa de a scrie o carte despre ceea ce îi pasionează.

 Nu vreau doar să citeşti sfaturile mele, doar să înveţi nişte tehnici, vreau să ajungi în cea mai bună formă sportivă posibilă a ta.

 Vreau să fac diferenţa pentru tine. Eşti de acord cu asta?

              Dacă da, atunci hai să facem nişte schimbări, să îmbunătăţim nişte rezultate şi să te facem mulţumit de nivelul tău sportiv.


  Personal, cred că nu poţi învăţa un lucru pe nimeni dacă TU însuţi nu ai trăit mai întâi ceea ce spui, dacă nu a dat rezultate mai întâi în cazul tău, dacă nu eşti tu însuţi un EXEMPLU pentru ceilalţi, iar dacă cele aproape 70 de concursuri la care am participat până acum din care peste 50 de podiumuri şi un dulap plin cu cupe şi medalii ce se află în spatele meu chiar acum când scriu aceste rânduri, nu sunt un exemplu suficient pentru tine, pentru că probabil ai standarde mai înalte, în cazul acela îmi voi cere scuze şi te voi ruga să cauţi în altă parte, unde crezi că poţi găsi ceea ce cauţi.

Nu spun că eu deţin secretul, în paginile acestea, despre cum să ajungi campion mondial, ar fi cea mai mare minciună. Cred însă cu toată tăria, că citind şi aplicând aceste lucruri, POŢI ajunge în top cei mai buni sportivi din România. Dar cine sunt eu să îţi spun ţie ce poţi şi ce nu? „The sky is the limit”, totul depinde de tine. Poţi reuşi sau poţi fi dezamăgit. Sper că tu să profiţi şi să reuşeşti din plin!

Se spune că cea mai importantă investiţie pe care o poţi face, este investiţia în cunoaşterea şi dezvoltarea ta. Singurul mod în care poţi evolua este să lucrezi la interiorul tău.

Care este scopul lucrării?

Scopul cărţii este îmbunătăţirea nivelului sportiv în ţara noastră. Cum putem face asta? În loc să ne plângem, putem să lucrăm fiecare la noi înşine că sportivi, să evoluăm, iar apoi schimbându-ne pe noi vom observa că îi mobilizăm şi îi motivăm şi pe ceilalţi, iar consecinţa va fi un nivel de o calitate superioară a ciclismului montan în ţara noastră. Dacă vom fi perseverenţi şi consecvenţi, dacă vom face antrenamentele corect, poate că în cele din urmă vom reuşi să îmbunătăţim şi nivelul sportiv în ţara noastră, însă doar din interior spre exterior, pas cu pas.
Contribuie la această idee, evoluează, dezvoltă-te, devino cea mai bună versiune a ta şi du rezultatele tale la un alt nivel, un nivel la care altădată doar visai şi ţi se părea imposibil.

Pe scurt... ce vei învăţa din această carte şi cum îţi vei îmbunătăţii cunoştinţele sportive?

Vei afla:

·        Care este mentalitatea unui campion
·        Cum să îţi construieşti un plan de antrenament bine organizat
·        Cum  fi mai organizat şi mai eficient în orice vrei să faci
·        Ce şi cum să mănânci înainte de o competiţie
·        Cum să eviţi supraantrenamentul şi oboseala
·        Importanţa echipamentului sportiv
·        Cum sa corelezi corect antrenamentul cu refacerea
·        10 metode pentru refacere mai rapidă după efort
·        Mici secrete ale ciclismului
·            Care sunt cele 8 greşeli pe care le fac sportivii şi soluţia la ele
·            Cum să găseşti poziţia corectă pe bicicletă şi ce importanţă are ea
·            Interviuri cu sportivii de topMai mult, am ales să îţi ofer câteva “bucăţi” din carte, pentru a-ţi face o idee despre ce urmează să citeşti. Am ales secvenţe din 2 capitole: capitolul Interviuri cu sportivi de top şi capitolul Perioada competiţională.

Pasaje din primul capitol gratuit – Interviurile:

"Mai jos am pregătit o serie de interviuri cu mai mulţi sportivi de top din ţara noastră. Vreau ca prin ideile lor, ei să fie un exemplu pentru tine, să te inspire şi să te motiveze.

           1. Elisei Miron, un nume cu rezonanţă pentru scena ciclismului din România.
·         Ce sfat ai pentru începători ? 
Cereţi sfaturi oamenilor cu experienţă şi documentaţi-vă bine despre tot ce presupune ciclismul, altfel pierdeţi timp preţios ca să descoperiţi totul pe cont propriu.

·         Care consideri că este secretul succesului în ciclism ? 
Dacă l-aş şti şi l-aş spune, n-ar fi secret. Dacă l-aş şti şi nu l-aş spune, aş avea succes. Nu e nici un secret, însă cred că succesul în ciclism vine după multă muncă, multă dăruire, ambiţie şi sacrificii. […]

              2. Robert Dobai J – sportiv în cadrul echipei Nomad Merida CST, campion naţional U23
                                2012  ·         Cum îţi structurezi antrenamentul de-a lungul perioadei anului ?


  Sezonul meu e împărţit în trei perioade în funcţie de care diferă durată, intensitatea şi tipul de antrenament. În prima parte a sezonului, scopul principal este acela de a petrece cât mai mult timp în şa, la o intensitate mică spre moderată. De obicei ieşirile durează undeva la 3-4 ore, însă pot ajunge o dată pe săptămână şi la 6-7ore. Ideea principală e să menţin pulsul în zonele inferioare (60- 70% din pulsul maxim), cu o cadenţa peste 90 rpm... [...]


             3.Bogdanescu Laurenţiu – Sportiv Racing Bike Pro Merida  ·         Cum începi pregătirea unui sezon?


   După ce se termină un sezon competiţional fac pauză maxim 3 săptămâni, după care revin cu pregătirile pentru sezonul ce urmează. Pentru mine, pregătirea unui sezon competiţional este precum construcţia unei case: faci fundaţia foarte foarte stabilă, după care începi să clădeşti şi să urci etajele.

  ·         Ce te motivează ? în perioadele dificile,  în perioadele fără sponsori sau fără succese ?


   Motivaţia este una, iar dacă ai un vis, nu renunţa la el indiferent cât de greu este şi câte piedici întâmpini. Ce nu te ucide te face mai puternic, iar dacă e să renunţi oare poţi trăi cu gândul "Cum ar fi fost dacă nu aş fi renunţat?..." Cred că momentele fără succes sunt lecţii, dacă ai ochi să le vezi.

               4. Madaras Attila – campion national 2013 Marathon şi XC,  19-29 ani amatori.

  l . Ce face diferenţa între tine şi restul ?


  Între mine şi restul nu prea este mare diferenţă, depinde cu ce ambiţie începem totul şi dacă avem, sau nu, motivaţii.  l  . Ce sfat ai pentru începători ?

  Sfatul meu pentru începători este că niciodată să nu se lase bătuţi, tot timpul să aibă motivaţii şi nu în ultimul rând să se bucure de natura înconjurătoare.


   Acestea sunt doar câteva întrebări extrase dintr-o listă de interviuri care continuă cu mai multe întrebări adresate mai multor ciclişti printre care: campionii naţionali, cel mai bun ciclist român din Turul Sibiului, vicecampionul italiei la U18, precum şi alţi ciclişti autohtoni.

  Al doilea capitol gratuit este despre:

          13. Perioada competiţională

  Reprezintă perioada care conţine cursă sau cursele de importanţă maximă pentru tine şi urmează imediat după vârful de formă.
  Aceasta este perioada pentru care te-ai pregătit săptămâni şi luni întregi, pentru care ai ieşit pe vreme urâtă afară cu bicicletă, ai dârdâit şi ai strâns din dinţi, te-a plouat, ai înfruntat vântul, te-ai luptat cu greutăţile din sala de fitness, ai înotat km întregi, ai alergat de 3-4 ori mai mult şi ai luat startul la câteva concursuri până acum. Totul cu gândul la perioada aceasta.
  Cred că nu ar fi prea plăcut să faci o greşeală acum nu?
  Hai să vedem cum ar trebui să arate săptămâna ta înainte de o cursă importantă. Este probabil cea mai delicată perioadă de până acum, pentru că îţi doreşti să fie totul cât mai bine.

  [...]
  2 zile înainte de cursă

  Obiectivul acestei zile este să te asiguri că eşti odihnit suficient pentru cursă. Este ziua potrivită pentru ultima zi de pauză înainte de cursă. Încearcă să pui totul la punct în ceea ce priveşte bicicletă, modul ei de funcţionare, bagajul, în cazul în care azi pleci spre locul competiţiei sau chiar dacă călătoria este mâine, adică sâmbăta.
  Fă lucrurile din timp, să te asiguri că nu îţi lipseşte nimic. E frustrant să uiţi ceva acasă. De asemenea acordă o atenţie specială hidratării.


  Ziua dinaintea cursei

  Dacă nu ai văzut traseul până acum, nu e încă prea târziu. Însă depinde dacă este vorba de un traseu de XCO sau de maraton. Cel de XCO este foarte uşor de văzut, în totalitate. Pe când, dacă urmează să participi la o probă de maraton, nu ar fi indicat să parcurgi mai mult de 30 de km în ziua dinaintea cursei.
  În orice caz, fă mişcare azi. Nu mai mult de 25-30 de km, acest lucru depinde de nivelul tău competiţional şi de experienţa ta în sport. Nu ierta nici 2-3 sprinturi, pe care eu le consider "pentru dezmorţire".

  Poţi exersa încălzirea, acest lucru favorizând desfăşurarea lucrurilor în ziua următoare.
  În restul zilei, ocupă-te de treburile organizatorice: ridicarea pachetelor de înscriere, instalarea numerelor şi cipurilor, pregătirea bicicletei. În rest, încearcă să fii cât mai calm şi evită mulţimile de oameni agitaţi. Încearcă câteva activităţi plăcute şi relaxante, dar evită ştrandul sau ieşirea seara până târziu.
  Continuă să te hidratezi, dar nu în exces.” [...]


  Am încercat să triez cele trei capitole gratuite, astfel încât să scot mici părţi pentru a-ţi face o idee despre subiect fără să te pun să citeşti pagini întregi. Celelalte capitole aşteaptă să le descoperi.
  Mai jos poţi urmări cuprinsul cărţii, unde ai lista întreagă cu toate capitolele pe care le-am prezentat de-a lungul a 100 de pagini.

  Cuprins:

  Mulţumiri                                                                                    

  Povestea mea                                                                             

  Interiorul                                                                                    

  Antrenamentul                                                              

  Abilităţile de bază                                           

  Abilităţile superioare                               

  Cum planifici un sezon                                   

  Etapele                                            

  Etapa 1 – Pregătirea fizică generală                        

  Etapa 2 – Baza                                     

  Etapa 3 – Construcţia                  

  Etapa 4 – Vârful de formă             

  Etapa 5 – Tranziţia                          

  Perioada competiţională             

  Pilula magică                                

  Supraantrenamentul                     

  Refacerea                                     

  Despre nutriţie 

  Poziţia corectă pe bicicletă

  Stretching                                   

  Echipamentul de compresie       

  20 Beneficii dacă faci sport         

  18 lecţii pe care le-am învăţat din sport    

  8 greşeli pe care le fac sportivii    

  Interviuri cu sportivi de top            

  În loc de final     
                                                                                                    


  Pe lângă toate aceste informaţii mai primeşti 3 Bonusuri:

  E vorba de :

  1. Primul Bonus : Carte de bucate şi reţete, în variantă.Pdf, care te va inspira să îţi îmbogăţeşti regimul alimentar pentru a putea da un randament sportiv mai bun. Această carte de bucate are reţete alese din meniurile celor mai buni sportivi. Îţi pot oferi acest bonus mulţumită bunăvoinţei lui Cristian Jidovu. Îi poţi urmări creaţiile culinare, precum şi activitatea sportivă pe pagină lui de facebook: https://www.facebook.com/cristian.jidovu?fref=ts                                     


  1. Bonusul 2 : Studiile recente arată că muzica poate îmbunătăţii calităţile sportive cu până la 20%. Ca să te ajut în acest sens, ţi-am pregătit un playlist cu 100 de melodii pe care să le asculţi de fiecare dată când îţi faci antrenamentul, nu neapărat pe bicicletă. Le poţi asculta oricând, atunci când alergi, când faci stretching, când skiezi, când eşti pe trainer, când eşti la sală sau oricând faci mişcare. Personal, chiar şi în dimineţile concursurilor îmi pun căştile în urechi pentru a mă relaxa. Mai mult, am inclus şi 9 videoclipuri şi discursuri pe care le consider cele mai motivaţionale.                                                                                                                            

     
  2. Bonusul 3:  Reducere 20 % la toate produsele brand-ului de nutritie sportiva Isostar.  Review-uri
  Mai jos poţi urmări ce spun deja primii cititori :
  " Pur şi simplu îmi place. Nu stiu exact de ce , dar îmi place. Poate maniera foarte personală de redactare a autorului, poate raspunsurile la interviurile acordate celor mai buni sportivi din ţară, poate capitolul "Pilula magică" m-au facut să spun asta. Cert este că Sergiu, mai întâi a trăit, a experimentat, a gresit, a învăţat din greşeli, a câştigat şi apoi a scris această carte. Nu ai cum să scrii într-un mod asa de interesant şi personal , dacă nu ai trăit mai întâi ceea ce scrii.
  - Popovici George


  "De la 0 la campion" este lucrarea unui pasionat de mountainbiking, înainte de toate, cu o mare parte a celor scrise trecute prin filtrul emotional al celui care a scris-o. De fapt, mai degrabă este povestea relatată într-o manieră foarte personală, entuziastă şi optimistă a drumului pe care autorul l-a parcurs, de-a lungul anilor, pe scena ciclismului montan românesc. Nu vei găsi sfaturi ce sigur te vor duce pe podium şi nici noţiuni foarte profunde de antrenament sportiv, însă lectura poate servi ca un ghid al începătorului sau un punct de plecare pentru cei care vor să descopere acest sport."

  - Traian Goga - redactor www.freerider.ro
  “De la 0 la Campion” sună puţin ciudat, dar mai ales incitant. Te face curios să citeşti, să-ţi doreşti să afli care e secretul, aşa cum ni-l prezinta Sergiu. La nu mai putin de 20 de ani ai săi, a luat-o de la 0 şi a ajuns să urce pe podium la mai toate concursurile, de aceea s-a hotărât să spună şi altora cum a reuşit.  Acesta este, după părerea mea, atu-ul acestei cărţi, faptul că explică practic şi concret, din experienţa personală.


  Pentru cei care vor să se apuce de mountainbiking sau au participat la câteva concursuri şi se întreabă ce şi cum pot face să obţină mai mult şi, de ce nu, pentru cei mai experimentaţi, cartea explică pas cu pas cum poţi să te pregăteşti fizic, dar şi mental pentru a obţine performanţă, cum poţi să ordonezi multitudinea de informaţie, totul pe înţelesul tuturor, totul bazat pe experienţă, îmbinată cu date ştiinţifice. Nu e puţin lucru, nu mulţi se încumetă s-o facă, chiar dacă experienţa lor e mai mare.
  Recomand această carte, scrisă de un tânăr ambiţios, care reuşeşte să ne facă o idee despre cum "se face", autorul străduindu-se să pună în cele 100 de pagini toată munca sa de 7 ani în materie de sport, dar şi strădania de aproape 1 an de zile în care a construit, de la o idee, ceea ce “ţineţi” în mână, ceea ce citiţi. Merită citită!
  Află care este secretul, enjoy!”.
  - Aurelian Răducanu


  Multumesc mult pentru carte.Am citit-o in week-end. Foarte multe informatii  noi chiar si pentru mine.Mai mult ma interesa programul de pregatire si alimentatia, dar si sfaturile tehnice mi s-au parut bine documentate si binevenite.
  Cred ca orice rider/biker, mai ales un incepator, ar trebui sa citeasca ceea ce te-ai straduit tu sa aduci in paginile acestui "manual"- zic eu!
   Mi-ai castigat aprecierea in ciuda varstei tale. Felicitari inca o data si....ne vedem pe traseu ! 
  Cu stima,
  -Razvan Drambareanu

  Salut, Sergiu.
  Cartea mi s-a parut interesanta, o referinta buna, utila (si unica, cred) pentru ciclistii amatori
  Putea fi scrisa mai ingrijit, dar nu despre asta este vorba aici.
  Si cartea de bucate are cateva idei intersante, a fost o idee buna includerea ei.
  -Cristian Draghici  Sergiu,
  Abia aştept să o citesc, încă desluşesc tainele mountain biking-ului şi sunt curios să aflu părerea cuiva care a obţinut rezultate. Oricum, felicitări pentru iniţiativă, este de apreciat dispoziţia de a împărtăşi din experienţa ta!
  - Dragoş
  Salut Sergiu,
  M-am apucat, am şi terminat-o (până la interviuri). Mi se pare Ok cartea şi am găsit deja multe răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am început deja calcule şi pregătiri, mi-am setat câteva ţinte pentru anul 2014: vreau să scad timpul la Prima Evadare sub 2:15 (2013 am făcut 2:46) şi mai vreau să îmbunătăţesc performanţa la On The Rocks (dacă se va mai ţine şi anul acesta în stilul Avalanche). La final de sezon ar mai fi RedBull Moon Time Bike unde scopul este să fac măcar primul tur fără push-bike şi să termin 6 ture la finalul cursei.
  Mulţumesc de carte, cum spuneam, am găsit multe răspunsuri la întrebări pe care le aveam de ceva timp.
  O zi bună!
  - Alexandru
  Salut Sergiu.
  Mi-a plăcut ideea ta, cu o carte despre cum să devii un ciclist mai bun şi cred că mi-ar trebui o astfel de documentare, având în vedere că am redescoperit pasiunea pentru bicicletă anul trecut.
  De primăvara trecută m-a prins din nou drogul ăsta şi deabia aştept noul sezon pentru a lua parte din nou la câteva maratoane pentru distracţie mai mult cu gaşca de prieteni.
  Totuşi, după cum spuneam, vreau o documentare pe limba mea, iar cartea ta cred că e cea mai potrivită în acest sens.
  - Ovidiu.
  - See more at: http://simpleserggio.blogspot.ro/2014/01/doc_25.html#sthash.NAN8MkEW.dpuf
  Sergiu,
  Abia aştept să o citesc, încă desluşesc tainele mountain biking-ului şi sunt curios să aflu părerea cuiva care a obţinut rezultate. Oricum, felicitări pentru iniţiativă, este de apreciat dispoziţia de a împărtăşi din experienţa ta!
  - Dragoş
  Salut Sergiu,
  M-am apucat, am şi terminat-o (până la interviuri). Mi se pare Ok cartea şi am găsit deja multe răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am început deja calcule şi pregătiri, mi-am setat câteva ţinte pentru anul 2014: vreau să scad timpul la Prima Evadare sub 2:15 (2013 am făcut 2:46) şi mai vreau să îmbunătăţesc performanţa la On The Rocks (dacă se va mai ţine şi anul acesta în stilul Avalanche). La final de sezon ar mai fi RedBull Moon Time Bike unde scopul este să fac măcar primul tur fără push-bike şi să termin 6 ture la finalul cursei.
  Mulţumesc de carte, cum spuneam, am găsit multe răspunsuri la întrebări pe care le aveam de ceva timp.
  O zi bună!
  - Alexandru
  Salut Sergiu.
  Mi-a plăcut ideea ta, cu o carte despre cum să devii un ciclist mai bun şi cred că mi-ar trebui o astfel de documentare, având în vedere că am redescoperit pasiunea pentru bicicletă anul trecut.
  De primăvara trecută m-a prins din nou drogul ăsta şi deabia aştept noul sezon pentru a lua parte din nou la câteva maratoane pentru distracţie mai mult cu gaşca de prieteni.
  Totuşi, după cum spuneam, vreau o documentare pe limba mea, iar cartea ta cred că e cea mai potrivită în acest sens.
  - Ovidiu.
  - See more at: http://simpleserggio.blogspot.ro/2014/01/doc_25.html#sthash.65j76kdo.dpuf
  Sergiu,
  Abia aştept să o citesc, încă desluşesc tainele mountain biking-ului şi sunt curios să aflu părerea cuiva care a obţinut rezultate. Oricum, felicitări pentru iniţiativă, este de apreciat dispoziţia de a împărtăşi din experienţa ta!
  - Dragoş
  Salut Sergiu,
  M-am apucat, am şi terminat-o (până la interviuri). Mi se pare Ok cartea şi am găsit deja multe răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am început deja calcule şi pregătiri, mi-am setat câteva ţinte pentru anul 2014: vreau să scad timpul la Prima Evadare sub 2:15 (2013 am făcut 2:46) şi mai vreau să îmbunătăţesc performanţa la On The Rocks (dacă se va mai ţine şi anul acesta în stilul Avalanche). La final de sezon ar mai fi RedBull Moon Time Bike unde scopul este să fac măcar primul tur fără push-bike şi să termin 6 ture la finalul cursei.
  Mulţumesc de carte, cum spuneam, am găsit multe răspunsuri la întrebări pe care le aveam de ceva timp.
  O zi bună!
  - Alexandru
  Salut Sergiu.
  Mi-a plăcut ideea ta, cu o carte despre cum să devii un ciclist mai bun şi cred că mi-ar trebui o astfel de documentare, având în vedere că am redescoperit pasiunea pentru bicicletă anul trecut.
  De primăvara trecută m-a prins din nou drogul ăsta şi deabia aştept noul sezon pentru a lua parte din nou la câteva maratoane pentru distracţie mai mult cu gaşca de prieteni.
  Totuşi, după cum spuneam, vreau o documentare pe limba mea, iar cartea ta cred că e cea mai potrivită în acest sens.
  - Ovidiu.
  - See more at: http://simpleserggio.blogspot.ro/2014/01/doc_25.html#sthash.65j76kdo.dpuf

  PS: Intre timp cartea a fost corectata de 2 corectori, deci pot sa va asigur ca aspectul ei din punct de vedere al punctuatiei si ortografiei este cat se poate de "ingrijit".


  Bine, bine, dar care e preţul Sergiu?

  Iniţial m-am gândit să ofer gratis acest material, la care am lucrat aproape toată vara între concursuri şi antrenamente, până de curând, când am schimbat concursurile cu şcoala şi examene. Apoi am realizat faptul că, în general oamenii nu dau importanţă lucrurilor pe care le primesc de-a gata, iar eu vreau să apreciezi şi să valorifici munca mea. Pe lângă asta, sportul m-a învăţat că e mult mai atractiv şi mai interesant să te strădui să obţii orice lucru. Cum spune zicala:” lucrurile care merită, nu se lasă câştigate uşor”.


  Pretul cartii este de 50 de lei.

  Dacă nu eşti dispus să plăteşti 50 de lei pentru cel mai valoros material pe care l-am creat până acum, adăugând bonusurile, înseamnă că nu vrei cartea atât de mult şi nu îţi doreşti să evoluezi suficient de tare. Înseamnă că te afli în locul greşit şi îmi cer scuze pentru timpul răpit. Pentru restul care vor să îşi ducă performanţele la un alt nivel, au cartea la dispoziţie, din care vor învăţa drumul “De la zero la campion”, au cele 3 bonusuri din care vor învăţa cum să îşi îmbogăţească dieta adaptată unui stil de viaţă sportiv, au 100 de melodii la dispoziţie pentru a se motiva în timpul antrenamentelor de orice fel şi beneficiază de cele mai bune reduceri la brandul de nutriţie sportivă aprobat de medicii sportivi, totul la preţul de 50 de lei.

  Plătind acest preţ, îţi iei şi angajamentul faţă de tine să citeşti şi să aplici ceea ce înveţi din carte. Pentru că nimănui nu îi place să arunce banii degeaba nu? Odată ce ai plătit pentru ceva, încerci să profiţi din plin de banii tăi. Exact asta este ideea!

  Probabil că eşti obişnuit să vezi tot felul de bannere promoţionale, peste tot preţuri cu 9 în coadă ca să pară preţul mai mic, probabil că eşti obişnuit ca lumea să încerce să te fraierească cu tot felul de promoţii, constrângeri, ocazii peste care nu mai dai, care mai de care mai avantajoase.

  Eu am ales să procedez într-un mod real şi sincer cu tine, pentru că îmi respect cititorii şi nu încerc să îi prostesc. Vreau să cumperi cartea pentru valoarea ei, pentru informaţiile cu care rămâi din ea, pentru ca să evoluezi tu, ca să descoperi frumuseţea şi beneficiile acestui sport, pentru ca să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă, pentru ca să ai rezultatele pe care le doreşti şi pentru ca să nu mai vedem mereu aceleaşi feţe pe podium, hai să facem să vină şi rândul tău.

  Vreau să fii alături de mine în ideea de a progresa împreună şi a ridica ştafeta.
  Eu am ales. Tu ce alegi?

     

            Cum pot face plata?

  1. Personal
  2. Prin transfer bancar a sumei de 50 de lei în contul următor:

  Paraschivu Sergiu
  RO31 RZBR 0000 0600 1610 1350
  Banca Reiffeisen

   După care te voi ruga să îmi trimiţi un email pe adresa: comrace93@yahoo.com cu subiectul: "plata carte (numele tău) ", pentru a lua legătura şi a şti la ce adresă să trimit cartea împreună cu bonusurile.

             Mulţumesc!  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu