simpleserggio.blogspot.com Web analytics

joi, 31 iulie 2014

10,5 motive pentru care ar trebui sa citesti De la zero la campion !

De la zero la campion, aşa cum îţi vei da seama după ce o vei citi ... nu este doar o carte.

Însuşi titlul reprezintă o ţintă, un scop, un ideal care ne menţine trează nonstop motivaţia de a ne  depăşi pe noi înşine. Speranţa şi dorinţa de a deveni campioni este focul care ne ţine de cald în lunile de iarnă când suntem pe bicicletă la antrenament ori în sala de forţă, sunt cele care ne motivează să ne pregătim cu consistenţa şi precizia unui chinez bătrân, sunt cele care fac din acest sport o prioritate printre toate celelalte şi ne rearanjează viaţa, care nu ne lasă să renunţăm într-o cursă şi nu ne permit să abandonăm acest sport, deşi ne-am gândit de multe ori să o facem, mai ales în cursele foarte grele,  pentru că apoi după ce trecem linia de finish, să realizăm la ce prostii ne gândeam, iar peste o săptămână ne aşezăm din nou la start dornici să profităm de ocazie şi să ne încercăm şansa de a fi cei mai buni.

Cartea asta...e mai mult de-atât !

Dar nu trebuie să mă crezi pe mine, cred că ei îţi pot spune mai bine decât mine, despre ce înseamnă această carte -> Review - "De la zero la campion"

Iată ce beneficii ai dacă vom ajunge să ne întâlnim pe prima pagină a cărţii:

1. Înainte de toate, am considerat că e important să începem cu interiorul nostru. Cred puternic în spusele lui Ghandi - "Cu gândurile noastre construim lumea". Pentru că gândurile noastre determină vorbele şi acţiunile noastre. Ceea ce spunem şi ceea ce facem determină obiceiurile noastre, iar încet-încet ne dăm seama că ne creăm propria viaţă cu gândurile pe care ALEGEM să le avem. Ultima libertate a omului pe lumea asta când nu mai are nimic, sunt gândurile şi implicit atitudinea pe care o are. Înveţi că îţi poţi alege conştient gânduri care să te ajute să reuşeşti ceea ce îţi imaginezi.

2. Înveţi cum arată un plan de antrenament, cum să îţi faci şi tu unul personalizat, bazat pe nevoile tale, pe vârsta ta şi pe experienţa ta. Datorită faptului că suntem diferiţi, niciun plan de antrenament nu seamănă cu altul.


3. Ai la dispoziţie o unealtă care te va menţine concentrat pe ceea ce ai de făcut. E simplu de aplicat, te clădeşte mai organizat şi mai eficient. Partea bună e că poţi aplica această metodă în orice domeniu care necesită disciplină zilnică, indiferent că e sport, că e mâncatul unui fruct zilnic, jogging la 7 dimineaţa, învăţatul unei limbi străine sau orice alt obicei.

4.Înveţi ce şi cum să mănânci înainte de o competiţie.




5.Înveţi de ce refacerea e la fel de importantă ca antrenamentul şi cum să le îmbini împreună. Vei găsi 10 metode pentru refacere mai rapidă după efort.

6. Vei învăţa care sunt etapele de pregătire de-a lungul unui sezon, cu exemple de antrenament pentru fiecare etapă în parte şi care e ordinea lor până la vârful de forma pe care ni-l dorim cu toţii.

7. Descoperi mici secrete ale ciclismului care pot face diferenţa pentru tine.

8. Afli care e ...

9. Dacă ţi se pare un mister cum să îţi găseşti poziţia corectă pe bicicletă, în carte vei găsi paşii pentru a-ţi seta singur poziţia corectă pe bicicletă şi vei putea face asta oricând, de unul singur. Afli de ce e importantă o poziţie corectă şi ce influenţă are asupra ta.

10. Afli direct de la cei mai buni sportivi din ţară care e secretul care face diferenţa între ei şi restul majorităţii, cum şi cât se antrenează, ce îi motivează şi ce sfaturi au pentru tine.  După aceste interviuri vei putea urmări o sinteză a răspunsurilor din care reies principalele trăsături şi caracteristici ale sportivului ideal.



10,5. Cel mai mare beneficiu este că ai la îndemâna toate aceste informaţii, pe care le-am prezentat mai sus, la dispoziţia ta, în 2-3 ore cât durează să citeşti cele 160 de pagini. Consider că timpul tău e important, tocmai de aceea îţi ofer acest "curier" cu 2 coperţi care însumează experienţa mea de 6 ani cu toate strategiile şi tehnicile pe care le-am testat şi am văzut că funcţionează.

Preţul cărţii este de 50 de lei şi o poţi comanda printr-un mail la comrace93@yahoo.com  sau printr-un mesaj pe pagina de facebook : De la zero la campion

Mai multe despre carte poti afla aici : http://simpleserggio.blogspot.ro/2014/01/doc_25.html

Îţi mulţumesc că mă citeşti !

Sergiu,