simpleserggio.blogspot.com Web analytics

joi, 17 octombrie 2013

Lauritz - La 17 ani in lume cu bicicleta !

Week-endul trecut am avut placerea sa-l gazduiesc pe Lauritz. Un baiat care la 17 ani, dupa ce a incheiat socotelile cu liceul, pomovand examenele, spre deosebire de colegii lui, a decis sa ia o pauza de 1 an si sa calatoreasca putin in lume, si cum altcumva decat:

- cu bicicleta.



Lauritz a plecat de aproape o luna, mai exact 26 de zile, din Berlin cu destinatia Istambul, dupa care va lua trenul pana in Asia pentru a-si vizita varul, iar in cele din urma se va intoarce cu avionul acasa.

Pentru mine, Lauritz e eroul meu. Mi se pare incredibil ca la 17 ani sa pleci singur intr-o excursie cu bicicleta prin lume. Spune ca e cea mai buna decizie pe care a luat-o pana acum si crede ca va mai face si alte excursii pe viitor, insa nu vrea sa cada in extrema, sa stea prea mult pe bicicleta. Vrea o viata normala si din cand sa faca cate o excursie.

Ce am aflat cu surprindere de la el, chiar cu cuvintele sale ca in Romania a intalnit cei mai amabili oameni din cati a intalnit in alte tari, inclusiv Germania. De aici am povestit un pic despre cum suntem noi priviti ca niste prosti si cum chiar ne consideram asa datorita a ceea ce vedem la TV dar si in jur, insa eu cred ca suntem CEI MAI TARI ! sau cel putin ca putem fi.

Pe Lauritz il puteti intalni, acum cel mai probabil in drum spre Bucuresti. Sper sa il intalnesc din nou la Redbull, unde l-am invitat sa urmareasca live unul din cele mai inedite concursuri din tara.

Ne vedem sambata in marea capitala !