simpleserggio.blogspot.com Web analytics

luni, 9 septembrie 2013

Arad Bike Race !

Ieri am participat pentru a 2-a oara la concursul organizat de echipa din care fac parte : Cupa Racing Bike Pro. Daca anul trecut nu eram intr-o forma prea buna anul acesta am ales proba cea mai grea: 51 de km, nivelul 1.

Inca de la start am reusit impreuna cu colegul meu Pantani sa ne distantam de restul si sa prindem avans fugarindu-ne pana aproape de final.
Traseul mult mai frumos decat anul trecut, de viteza si foarte bine marcat.


Intr-un final am obtinut locul 2 dupa o lupta cot la cot cu Pantani pana in ultimii 10 km.
Un rezultat frumos care nu poate decat sa ma surprinda placut.
Felicit colegii de echipa care au organizat din nou aceasta competitie. In special multumiri lui Stefan Rogoz care a facut ca totul sa fie posibil.







marți, 3 septembrie 2013

Ce ai vrea sa afli despre ciclism ?




Lansez aceasta mica provocare pentru toti cei care practica ciclism si citesc acest blog, pentru a intelege care sunt nevoile voastre ca sportivi. Ce doriti sa aflati ? Ce va opreste sa progresati ? Ce ati vrea sa stiti dar va este neclar ? sau pe scurt : Daca ai putea sa ii pui o intrebare celui mai bun ciclist din Romania, care ar fi aceea ?

Poate fi orice intrebare, chiar si mai multe va rog. Vreau sa aflu ce vrei sa aflati si promit sa citesc toate intrebarile voastre.

luni, 2 septembrie 2013

Maratonul Olteniei.


Maratonul Olteniei from Paraschivu Sergiu on Vimeo.

Cum poti sa investesti cel mai util o ora si jumate din viata ta ?

Brave Archer Films a realizat un documentar despre anul 2012 şi celebra dată 21 decembrie despre care, unii spuneau că va aduce Apocalipsa. Ei bine, în acest documentar subtitrat şi în limba română (dacă apăsaţi butonul CC după ce începe derularea filmului), aflăm detalii interesante despre ceea ce ne aşteaptă în 2013 şi după aceea.

Teoria sfârşitului lumii se bazează pe Calendarul Lung Maya care se termină exact la data de 21 decembrie 2012. Chiar dacă mulţi susţin faptul că mayaşii au prezis sfârşitul lumii, nu există dovezi care să susţină asta. Calendarul Maya doar se resetează la această dată, în timp ce un ciclu se termină, alt ciclu începe.

Mulţi consideră că dovezile lăsate de mayaşi, indică o mare schimbare în conştiinţă, părăsim Era zodiacala a Peştilor şi intrăm în Era Vărsătorului. Ce încercau strămoşii noştri să ne transmită? Este sfârşitul lumii? Sau este perioada marii transformări în conştiinţa umană?



Un nou început
"Omule, cunoaşte-te pe tine însuţi, şi vei cunoaşte Universul şi Zeii!" Deci, atunci vom înţelege că suntem microcosmos în macrocosmos, stele care se mişcă dintr-o parte în alta în diferite cicluri, atunci vom percepe conexiunea dintre noi şi Dumnezeu. Indivizi, grupuri, societăţi, starea de spirit a întregii planete - toate pot fi modificate, pot fi schimbate, şi motivul pentru asta este pentru că planeta, societăţile, grupurile de oameni... nu sunt ceea ce par a fi.

Sunt doar un alt nivel de conştiinţă.

Suntem cu toţii conştiinţă.

Oamenii încep să devină conştienţi de cine sunt cu adevărat, şi încep să realizeze faptul că viaţa este mai mult de atât, şi că ar vrea mai mult de la aceasta... Nu lucruri materiale, ci mai mult în ceea ce priveşte pacea şi iubirea, încetarea războiului, a înfometării.

Aşadar, lumea începe să realizeze că există o comunitate umană.

Există o idee cum că o să fim purtaţi într-o conştiinţă superioară. Fiecare dintre noi, pentru o perioadă scurtă de timp. O conştiinţă superioară în care ne contopim cu divinitatea, cu toată conştiinţa, pentru o scurtă perioadă de timp, ştim totul, devenim o parte din unitate.

Suntem cu toţii faţete, faţete experienţiale, mici elemente individuale sau "atomi", parte din divinitate.

Ne confruntăm acum cu un fel de tsunami la nivel de conştiinţă şi suntem pregătiţi să ne transformăm într-un val al conştiinţei. Mayaşii ne învaţă că se vor petrece lucruri minunate, extraordinare, mari transformări în conştiinţa umană.

Cu siguranţă se petrece o schimbare în conştiinţă.