simpleserggio.blogspot.com Web analytics

sâmbătă, 17 martie 2012

Primul concurs pe skiuri de tura- SVR

Semenic Vertical Race- Been there, done that !

O cursa de skiuri de tura, la care am participat astazi, dupa ce m-am pus abea a-2-a oara pe skiurile de tura.
A fost un traseu de la partia Casa Baraj Valiug – partia Crucea de Brazi - Releu TV Semenic - Pensiunea Andra, lungime : 5.6km, diferenta de nivel ascendenta : 840m

 Cand ma uitam in lista cu cei inscrisi ma simteam ca la orice alt concurs de mtb, in mare parte aceeasi oameni, bineinteles pe langa elitele care le vezi doar la start si la premiere :D.

 Dupa ce acum 2 saptamani nu aveam nimic, decat un link unde am dat de concurs, i-am promis lui George ca o sa ne punem pe skiuri, cum si de unde nici eu nu stiam. Cert e ca vinerea trecuta deja le probam :)) Totul a fost posibil multumita lui Alex Fodor si Silviu Jivan.

Prima oara cand am mers la Valiug, aveam in gand sa testam si noi nocturna sa vedem cum e partia seara, dar am pus skiurile in picioare, si pana in varf ne-am luptat cu altitudinea, si besicile care s-au vindecat pana azidimineata cand ne-am asezat la start.

Dupa o scurta incalzire, ne-am asezat la start si am pornit, fiecare cum putea si cum isi planuise. Mi-a luat ceva timp, cam jumate de ora pana sa ma incalzesc si sa incep sa recuperez din pozitii, astfel si cu ajutorul ipodului care mi-a furnizat muzica de care aveam nevoie, am reusit sa termin in 1:19 minute, chiar in spatele lui George, dupa ce Victor avusese ceva probleme. Astfel am terminat pe locul 19 din 37 si 9 la categoria U23.

distanta:5,6 km
diferenta de nivel:840.
timp : 1.19
puls mediu: 196
puls max: 205

A fost frumos, a fost greu, dupa cursa si dupa vreo 2 ore necesare sa-mi revin complet, ne-am jucat putin pe partiile de pe semenic.

Sa fiti cuminti !


warmshowers.

Probabil una din cele mai mari comunitati de oameni care practica cicloturismul si sunt dispusi sa fie gazde pentru alti cicloturisti, din intreaga lume, asta ar fi o descriere pe scurt a ceea ce inseamna warmshowers. Un site unde, daca planuiesti sa faci o "ieseala" cu bicicleta, pe mai multe zile prin tara,continentul, sau oriunde in lume, warmshowers te poate ajuta sa-ti gasesti gazde pe parcursul excursiei tale, si sa ai parte de un dus cald, asa cum ii spune si numele.




Faceti-va cont, si incepeti planurile de calatorie, sau asteptati oaspetii din toata lumea. O experienta interesanta zic eu, accesati http://www.warmshowers.org/ sau click pe poza.

joi, 8 martie 2012

Isostar - Noul meu sponsor !



Multumita celor de la www.nutrivita.ro (unic importator al produselor Isostar), cu care am stabilit o colaborare pentru noul sezon ce bate la usa, am primit astazi produsele Isostar care imi vor asigura nevoile nutritionale in acest sezon.


ISOSTAR HYDRATE & PERFORM Lemon
Pudra pentru solutie de rehidratare si energizare, contine carbohidrati simpli si complecsi pentru a oferi energie in timpul efortului fizic si o combinatie de vitamine si minerale pentru un echilibru hidric si mineral.  

Cand folosesc ?
 Se foloseste inainte si in timpul efortului.



ISOSTAR HIGH ENERGY BATON Banane & multifruct
Acest baton energizant a fost special creat pentru a raspunde nevoilor din timpul activitatilor sportive de lunga durata dar si in timpul celor intense. Este imbogatit cu un mix de carbohidrati simpli si complecsi care asigura o treptata si lunga eliberare de energie. Vitamina B1 favorizeaza conversia carbohidratilor in energie cat mai rapid. In timp ce antioxidantii ( vit. C si E) reduc stresul produs de efortul indelungat. Nu in ultimul rand, cantitatea de sodiu pe care o contine ajuta la prevenirea crampelor. Acest baton este apreciat de sportivii de nivel inalt in special pentru savoarea sa.

Cand folosesc ? 
Se folosesc inainte si in timpul competitiei.


ISOSTAR FAST HYDRATION POWETABS ORANGE

Tablete pentru solutie de rehidratare si energizare, cu continut redus de calorii (86 kcal/500ml). Imbogatit cu 3 vitamine si 4 minerale pentru un echilibru hidric si mineral, optimizand asimilarea carbohidratilor si recuperarea rapida dupa efort. Se folosesc inainte, in timpul competitiei cat si dupa ce aceasta a luat sfarsit.

Cand folosesc ? 
Se folosesc inainte, in timpul competitiei cat si dupa ce aceasta a luat sfarsit.

 
  Isostar Pulse Alune-Guarana 6x23g

 Baton energizant cu vitamine pentru eforturi sportive de scurta intensitate si durata precum alergari usoare, plimbari cu bicicleta, iesirile cu prietenii la basket,fotbal, skating, skateboard. Imbogatit cu vitamine special selectionate pentru nevoile sportivilor: E, C, B1, B2, PP si B6.


Isostar Energy Gel Lemon 4x35g

Gel energizant pentru efort sportiv de medie si lunga durata. Efectul vasodilatator «Cardio Pump » permite cresterea rapida a aportului de oxigen si glucide in muschi. Datorita compozitiei sale pe baza de sirop de glucoza, asimilarea si digestia sunt rapide, inclusiv in eforturile intense.

Cand folosesc ?
Se foloseste inaintea si in timpul competitiilor.



ACTIFOOD

Utilizate in special de echipa Cofidis, Actifood cu gust de fructe e o sursa de energie instanta. Multumita formulei lor cu 97% din energie constituita de carbohidrati , Vit. C si E  si 16% vit B1 , Actifood sunt companioni esentiali in timpul exercitiilor intense. Contin chiar si bucati de fructe. Se gasesc in ambalaje flexibile si refolosibile, care le fac mai usor de transportat si utilizat in timpul exercitiilor.  

Cand le foloses ?

Din experienta va spun sa nu-l luati inainte de start ci in timpul concursului.

ISOSTAR POWERPLAY - Pudra proteica Train & Sculpt Chocolate, 400g 


Pudra pentru prepararea shake-urilor proteice pentru dezvoltarea si definirea musculaturii. Permite regenerarea musculara dupa eforturi intense in sporturi de anduranta. Continut bogat in proteine de inalta calitate (din lapte), imbogatit cu 3 vitamine. Cu garantia antidoping Isostar.

Se foloseste inainte sau dupa sala.






Ergonomic, usor de manevrat, sport, capac anticurgere, 650 ml-> Noul bidon Gold edition !:D

Multumesc !

Bafta la antrenamente !




duminică, 4 martie 2012

Turul Ciclist al Romaniei

Un reportaj de exceptie. Vizionare placuta !




 si partea a 2-a

sâmbătă, 3 martie 2012

Drumul catre Londra trece prin Cluj-Invitatie Maros Bike XCO Cup 2012

 N-am mai aruncat un ochi pe calendar de ceva vreme, asa ca abia ieri am aflat ca mai am la dispozitie o luna sa fiu in forma buna, pentru ca pe 7 aprilie va avea loc a treia editie a competitiei internationale de mountainbike cross-country olympic – MAROS BIKE XCO CUP UCI C1.

Anul acesta aduce nou categoria C1 fata de anul trecut cand a fost C2. Aceasta noua categorie aduce mai multi bani cash pentru primii 15 rideri dar si mai multe puncte in clasamentul mondial si de calificare la olimpiada pentru aceeasi 15.

Fiind cursa C1 inseamna mai multe puncte UCI, mai multe puncte UCI inseamna mai multe nume importante la start :)
Totul despre competitie puteti afla dand un click pe imaginea de mai jos.

Bafta !