simpleserggio.blogspot.com Web analytics

duminică, 24 aprilie 2011

Liman Bike race !

Liman Bike Race se apropie de a-6-a editie. Sper sa nu mai intervina ceva si sa ne vedem sanatosi duminica viitoare,de 1 mai, la Liman :)




Organizatorii au pregătit următoarele categorii:

  • copii sub 10 ani
  • copii 11-14 ani
  • 15-18 ani băieţi
  • 19-30 ani bărbaţi
  • 31-40 ani bărbaţi
  • peste 40 ani bărbaţi
  • 15-18 ani fete
  • peste 18 ani fete
  • HERO, numai peste 18 ani (se vor efectua 2 ture)
Iar din cate am inteles organizatorii s-au straduit si au facut calcule astfel incat inscrierea sa fie gratis. Totul pentru iubitorii sportului.


Pentru mai multe informatii click pe poza.
antrenament placut !

sâmbătă, 23 aprilie 2011

A venit iepurasu'

Anul asta iepurasul a venit cu bicicleta de antrenament :D Speram sa vina cu cea de concurs dar momentan ma multumesc cu ea.Iepurasul este sponsorul meu Maros Sport.



E vorba de un Focus black hills model 2011, e acelasi ca in filmarea de pe blogul lui elisei.


Focus Black Hills 2011 - Test Ride in Romania from Elisei Miron on Vimeo.



Azi am ridicat coletul, cum am luat-o din cutie am si iesit la o tura sa o testez si eu, sa vad daca e la fel cum spune elisei. Chiar s-a comportat mai bine decat ma asteptam, mi-au placut in mod special franele, deoarece pe coborari am reusit sa controlez maneta cu un singur deget,de asemenea m-a ajutat si ghidonul suficient de lat care mi-a permis sa controlez bicicleta foarte bine pe coborari. Si nu am dus lipsa de coborari spectaculoase azi, single-trail-uri la care probabil visati. Aici tot meritul e al lui George care a scos din joben un traseu de nota 10. Cu aceasta bicicleta cred ca ne vedem la liman bike race weekendul viitor.Pana atunci , sa fiti cat de cuminti vreti voi !


Bicicleta, si padurea care ma asteapta !

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Maros Bike Xco Cup 2011



Imi "iasa sangele" cand ma uit la filmarea asta. Eu am fost nevoit sa ratez maros xco cup, cat de mult mi-am dorit eu nu a fost sa fie din cauza ca am facut o pneumonie si dupa 3 saptamani de stat in casa doctorul mi-a recomandat sa mai fiu cuminte cateva zile.Dar sunt optimist si sper sa-mi intru in forma atunci cand va fi nevoie :) Incepand de luni vreau sa reincep antrenamentele si sa ma pregatesc pentru liman :)

Cat despre video, ma mananca calcaiele.

Felicitari ! Bravo George,esti mai in forma decat crezi. Bravo ely, el a reusit din nou performanta sa organizeze un concurs de calitate pt baieti(si fete) si cu toate astea a si concurat ducand cel mai departe spre podium stafeta Maros.

joi, 7 aprilie 2011

O alta invitatie !

De data asta pentru resiteni si cei din imprejurimi. Azi la ora 8, unde ? la rock caffe. Impreuna cu asociatia Bike Attack si alti colaboratori, deschidem oficial sezonul de mountain bike. Seara se va desfasura prin prezentare de filmari din anii trecuti, prezentarea activitatilor ce vor avea loc, concursuri organizate,etc. Multi prieteni si atmosfera faina va asteapta !  Ne vedem deseara,o zi placuta !

miercuri, 6 aprilie 2011

Au mai ramas mai putin de 2 saptamani pana la Maros XCO CUP.

Cu aceasta ocazie va invit,alaturi de team maros sport, la a doua editie a competitiei internationale de Mountain Bike, disciplina Olimpica de Cross-Country, “MAROS BIKE XCO CUP” care va avea loc in 16 Aprilie 2011 in padurea Faget din Cluj-Napoca.

Competitia este inscrisa in Calendarul international UCI Class 2,este o competitie dedicata atat sportivilor de performanta care isi doresc sa ajunga in 2012 la Londra cat si sportivilor amatori.

Competitia se desfasoara pe un traseu in lungime de aproximativ 4,6 km cu 200 m diferenta de nivel pe tur, care include atat sectiuni tehnice in urcare si coborare cat si sectiuni de viteza, fiecare concurent parcurgand mai multe ture, in functia de categoria din care face parte.

Pentru mai multe informatii despre inscrieri,cum ajungeti in faget,harta si programul concursului, cat si despre categorii si premii dati click pe bannerul din dreapta.
Iar tot aici un pic mai jos si videoclipul de prezentare :) Vizionare placuta si sa ne vedem sanatosi !

Promo: Maros Bike XCO Cup 2010 - UCI C2 from Elisei Miron on Vimeo.

marți, 5 aprilie 2011

tweet this.

Ieri m-am gandit sa-mi fac cont si pe twitter. Am descoperit ca aveam deja unul facut, a fost nevoie doar sa-l reactivez. Asadar acum sunt "online" si pe tweeter. De asemenea m-am inscris si pe siteul toateBlogurile.ro unde ma gasiti la sectia Ciclism.

Sanatate va doresc !